Retina pad?

Discussion in 'iPad Hacking' started by HUNTER1, Apr 28, 2011.

  1. HUNTER1

    HUNTER1 iPad Fan

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    185
    Thanks Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Las vegas
    Ratings:
    +8 / 0
    I bought and installed retina pad and when I open an app it ask me to kill the app via switcher bar. Do I need another app to do this? Thanks
     
  2. DontUnderstandMyIpad

    DontUnderstandMyIpad iPad Guru

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    3,193
    Thanks Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Outside my iPad, or was it inside?
    Ratings:
    +13 / 0
    No really.

    You should follow that advice, enter the Multitaskbar by pressing the home button twice, then press and hold onto the app, until it starts wiggling and finally press on the red circle.
    Now open the app again and it will work with retina pad.

    One thing to note is, that the app in question will not appear in the Multitaskbar, if it is currently in the foreground, so just minimize it first, then open the Multitaskbar and it should all work out.
     
  3. incapete

    incapete iPad Fan

    Joined:
    Apr 25, 2011
    Messages:
    109
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Surely you don't have to do that every time you want to use an app with retinapad?!
     
  4. DontUnderstandMyIpad

    DontUnderstandMyIpad iPad Guru

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    3,193
    Thanks Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Outside my iPad, or was it inside?
    Ratings:
    +13 / 0
    The above needs to be done every time you start a new iPhone app without exception. It is required to activate it with retina pad. Of course, it only has to be done once for each app, afterwards Retina Pad remembers for which app it should be activated.
     
  5. HUNTER1

    HUNTER1 iPad Fan

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    185
    Thanks Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Las vegas
    Ratings:
    +8 / 0
    Thanks guys , it worked.
     
  6. Bluray

    Bluray iPad Fan

    Joined:
    Apr 8, 2011
    Messages:
    253
    Thanks Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Johannesburg
    Ratings:
    +3 / 0
    Damn! This Is what I'm missing for my iPad 2... Ahh well looks like back to my iPad 1 for now.

    Sent from my iPad 2 using Tapatalk
     
    Last edited: May 1, 2011
  7. incapete

    incapete iPad Fan

    Joined:
    Apr 25, 2011
    Messages:
    109
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Got you, thanks!
     
  8. eythor

    eythor iPF Novice

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    10
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Brazil
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi I´m having some problem with retina pad
    is there any issue with ipad 4.3.1?
     
  9. DontUnderstandMyIpad

    DontUnderstandMyIpad iPad Guru

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    3,193
    Thanks Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Outside my iPad, or was it inside?
    Ratings:
    +13 / 0
    Could you specify what those problems are?

    Do the iPhone apps still open?
     
  10. eythor

    eythor iPF Novice

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    10
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Brazil
    Ratings:
    +0 / 0
    Well, i start the application there is the question.
    I "minimize" the app with one touch on the home button.
    Then I close the app with two toch multitask.

    When I tried to enter again on the app It´s enter when the firsts screen an than the app auto close.
    it happened with all iphone pad that i actived retina.

    only when disable it i can return to use the app.

    as i said the ipad is 4.3.1 and the retina is 1.1.2
     
  11. crash383

    crash383 iPF Noob

    Joined:
    Nov 25, 2010
    Messages:
    9
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Open SETTINGS and look on the left column for EXTENSIONS. There should be an extention for Retina Pad there. Click on it and it will open a window with a bunch of sliders. Simply turn on all the iPhone apps that you want to use and you are golden.
     
  12. Millertv

    Millertv iPF Noob

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    9
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Los Angeles
    Ratings:
    +0 / 0
    I have been having the exact same problem. retina pad used to work perfectly, now it won't open a single iPhone app without crashing it. Back to full force to me. IPad is 4.3.2 retina is 1.3
     
  13. f4780y

    f4780y Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,106
    Thanks Received:
    636
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Troon, Scotland
    Ratings:
    +636 / 0
    Are any of you running backgrounder by chance?
     
  14. eythor

    eythor iPF Novice

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    10
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Brazil
    Ratings:
    +0 / 0
    not at all

    it the native multitasker from apple.
     
  15. f4780y

    f4780y Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,106
    Thanks Received:
    636
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Troon, Scotland
    Ratings:
    +636 / 0
    1.3? That is not the right number for retina pad... The official version is 1.1.2.
     

Share This Page

Search tags for this page

how to use retinapad

,
ipad multitasking switcher bar
,
multitasking switcher bar
,

multitasking switcher bar ipad

,
retina pad
,
retinapad license
,

switcher bar ipad

,

to enter retina mode kill

,
to enter retina mode kill via the switcher bar
,
what is the multitasking switcher bar