Retina pad?

Discussion in 'iPad Hacking' started by HUNTER1, Apr 28, 2011.

  1. HUNTER1
    Offline

    HUNTER1 iPad Fan

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    114
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Las vegas
    Ratings:
    +0 / 0
    I bought and installed retina pad and when I open an app it ask me to kill the app via switcher bar. Do I need another app to do this? Thanks
  2. DontUnderstandMyIpad
    Offline

    DontUnderstandMyIpad iPad Guru

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    3,196
    Thanks Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Outside my iPad, or was it inside?
    Ratings:
    +12 / 0
    No really.

    You should follow that advice, enter the Multitaskbar by pressing the home button twice, then press and hold onto the app, until it starts wiggling and finally press on the red circle.
    Now open the app again and it will work with retina pad.

    One thing to note is, that the app in question will not appear in the Multitaskbar, if it is currently in the foreground, so just minimize it first, then open the Multitaskbar and it should all work out.
  3. incapete
    Offline

    incapete iPad Fan

    Joined:
    Apr 25, 2011
    Messages:
    109
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Surely you don't have to do that every time you want to use an app with retinapad?!
  4. DontUnderstandMyIpad
    Offline

    DontUnderstandMyIpad iPad Guru

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    3,196
    Thanks Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Outside my iPad, or was it inside?
    Ratings:
    +12 / 0
    The above needs to be done every time you start a new iPhone app without exception. It is required to activate it with retina pad. Of course, it only has to be done once for each app, afterwards Retina Pad remembers for which app it should be activated.
  5. HUNTER1
    Offline

    HUNTER1 iPad Fan

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    114
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Las vegas
    Ratings:
    +0 / 0
    Thanks guys , it worked.
  6. Bluray
    Offline

    Bluray iPad Fan

    Joined:
    Apr 8, 2011
    Messages:
    255
    Thanks Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Johannesburg
    Ratings:
    +3 / 0
    Damn! This Is what I'm missing for my iPad 2... Ahh well looks like back to my iPad 1 for now.

    Sent from my iPad 2 using Tapatalk
    Last edited: May 1, 2011
  7. incapete
    Offline

    incapete iPad Fan

    Joined:
    Apr 25, 2011
    Messages:
    109
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Got you, thanks!
  8. eythor
    Offline

    eythor iPF Novice

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    10
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Brazil
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi I´m having some problem with retina pad
    is there any issue with ipad 4.3.1?
  9. DontUnderstandMyIpad
    Offline

    DontUnderstandMyIpad iPad Guru

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    3,196
    Thanks Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Outside my iPad, or was it inside?
    Ratings:
    +12 / 0
    Could you specify what those problems are?

    Do the iPhone apps still open?
  10. eythor
    Offline

    eythor iPF Novice

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    10
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Brazil
    Ratings:
    +0 / 0
    Well, i start the application there is the question.
    I "minimize" the app with one touch on the home button.
    Then I close the app with two toch multitask.

    When I tried to enter again on the app It´s enter when the firsts screen an than the app auto close.
    it happened with all iphone pad that i actived retina.

    only when disable it i can return to use the app.

    as i said the ipad is 4.3.1 and the retina is 1.1.2
  11. crash383
    Offline

    crash383 iPF Noob

    Joined:
    Nov 25, 2010
    Messages:
    9
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Open SETTINGS and look on the left column for EXTENSIONS. There should be an extention for Retina Pad there. Click on it and it will open a window with a bunch of sliders. Simply turn on all the iPhone apps that you want to use and you are golden.
  12. Millertv
    Offline

    Millertv iPF Noob

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    9
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Los Angeles
    Ratings:
    +0 / 0
    I have been having the exact same problem. retina pad used to work perfectly, now it won't open a single iPhone app without crashing it. Back to full force to me. IPad is 4.3.2 retina is 1.3
  13. f4780y
    Offline

    f4780y Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,109
    Thanks Received:
    635
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Troon, Scotland
    Ratings:
    +635 / 0
    Are any of you running backgrounder by chance?
  14. eythor
    Offline

    eythor iPF Novice

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    10
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Brazil
    Ratings:
    +0 / 0
    not at all

    it the native multitasker from apple.
  15. f4780y
    Offline

    f4780y Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,109
    Thanks Received:
    635
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Troon, Scotland
    Ratings:
    +635 / 0
    1.3? That is not the right number for retina pad... The official version is 1.1.2.
  16. f4780y
    Offline

    f4780y Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,109
    Thanks Received:
    635
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Troon, Scotland
    Ratings:
    +635 / 0
    Fancy listing what else you've got? (from Cydia). Might give me some ideas.
  17. eythor
    Offline

    eythor iPF Novice

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    10
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Brazil
    Ratings:
    +0 / 0
    from cydia i have bootlogo, retina, the winterboard, ishshit and the emulators
  18. Millertv
    Offline

    Millertv iPF Noob

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    9
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Los Angeles
    Ratings:
    +0 / 0
    My mistake u r corret
  19. eythor
    Offline

    eythor iPF Novice

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    10
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Brazil
    Ratings:
    +0 / 0
    that not working at all

    the activeded apps usually enter a first screen then return to spring board
  20. Saidismeenk
    Offline

    Saidismeenk iPF Noob

    Joined:
    May 2, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Having same problem. The trick didt work

    And i am running backgroundr and multiflow....

Share This Page

Search tags for this page
how to apply retinapad
,
how to enter retina mode ipad
,
how to enter retina mode on ipad
,
how to use retina pad
,

how to use retinapad

,
ipad multitasking switcher bar
,
kill multitasking switcher bar
,
license retinapad
,
multitasking switcher bar
,

multitasking switcher bar ipad

,
multitasking switcher bar retinapad
,
retina pad
,
retinapad how-to
,
retinapad license
,
retinapad license missing
,

switcher bar ipad

,

to enter retina mode kill

,
to enter retina mode kill via the multitasking switcher bar
,
to enter retina mode kill via the switcher bar
,
what is the multitasking switcher bar