1. Due to the recent site upgrade, the iPadForums (iPF) App will no longer work. The new iPadForums.net website has been designed from the ground up to work perfectly from any mobile, tablet, or desktop computer using the built in internet browser. Create a shortcut to iPadForums.net on your home screen by following these steps: Create an icon for iPadForums.net

WI-Fi 4g Internet Connection issue

Discussion in 'iPad 3 Forum' started by Jduckip3, Mar 26, 2012.

  1. Jduckip3
    Offline

    Jduckip3 iPF Novice

    Joined:
    Mar 21, 2012
    Messages:
    20
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I have a "New IPad" 4g (Verizon). I have noticed when I move from wi-Fi to 4g or vice versus and regain a connection, the iPad doesn't see the connection. Once I shut the IPad down and bring it back up, it's fine. When you launch an app, or try to browse it tells me I don't have an Internet connection. But, according to the status at the top, I am in service. Doesn't seem to do it all the time. Just wondering if anyone else has seen this? The Verizon LTE has been great so far, i ran a Speedtest the other day, and got 14mb downstream and 6 mb up.

    Thanks.
Similar Threads
  1. cbchurch
    Replies:
    1
    Views:
    1,026
  2. RichardG085
    Replies:
    1
    Views:
    1,804
  3. pwb232
    Replies:
    0
    Views:
    624
  4. anneUK
    Replies:
    2
    Views:
    1,012
  5. tranqi
    Replies:
    1
    Views:
    854
Loading...

Share This Page