What's new
Apple iPad Forum 🍎

Welcome to the Apple iPad Forum, your one stop source for all things iPad. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Nederlandse en Belgische Sub Forum regels, hulp en informatie

col.bris

Administrator
Staff member
Joined
Mar 25, 2010
Messages
5,888
Reaction score
710
Location
Gold Coast , Queensland Australia
Welkom bij iPadForums.net

De gemeenschap op ons forum is een geweldige groep mensen die het algemeen en dagelijks gebruik va de iPad delen. Sommigen van ons hebben uitgebreide kennis en ervaring met computers, Apple en het besturingssysteem in het algemeen en we zijn hier allemaal om te helpen naar ons beste vermogen.
Maar voordat je start met het plaatsen, lees deze regels! Als er iets niet duidelijk is, of als je twijfelt neem dan gerust kontakt op met een moderator of beheerder!


Forum regels:

Dit is een prive-forum. Wij behouden ons het recht voor om je lidmaatschap aanvraag te accepteren of te weigeren. Je bent dus niet verzekert van lidmaatschap en het lidmaatschap kan worden opgeheven.*

1. Geen inhoud, dat wordt beschouwd als racistisch, obsceen, x-rated, of aanstootgevend zal worden getolereerd. Al deze berichten zullen worden verwijderd zonder voorafgaande kennisgeving en het lid die dit bericht geplaatst heeft kan, maar onze discretie, een waarschuwing krijgen of de toegang tot ons forum worden ontzegt. Dit betreft ook avatars.

Dit is een gezinsvriendelijk Forum. Plaats geen berichten waarvan je niet wilt dat je kinderen, moeder of vrouw dit zien.
Politieke discussies worden niet toegestaan op iPadForums.net.
Wil je toch politiek bespreken, ga dan naar :

US Message Board - Political Discussion Forum

Discussies over geloof worden eveneens niet toegestaan. Ga hiervoor naar een geschikt forum.

US Message Board - Religion and Ethics

2. Je zal een persoons privacy niet schenden door het publiceren van persoonlijke en prive informatie zonder toestemming, tenzij je bewijs hebt van een misdaad of oplichting. Als je de behoefte voelt dit te moeten doen, stuur dan eerst een bericht naar een van onze moderators
3. Persoonlijke aanvallen op anderen wordt niet getolereerd. Wij nemen beleefdheid zeer serieus. Je bent van harte welkom om de standpunten en meningen van anderen uit te dagen, maar doe dat bedachtzaam en met respect.

4. Plaats berichten in het juiste forum. Onderwerpen die in het verkeerde forum zijn geplaatst kunnen verwijdert worden. Een bericht dat in meerdere forumsis geplaatst kunnen verwijdert worden.

4.a Bericht kaping is niet toegestaan ... Dit omvat ook het beginnen van algemene uitgangspunt chit chat of scherts in legitieme vragen. Bewaar dit voor het off topic gedeelte.

4.b Chit-Chat in het off topic gedeelte valt nog steeds onder de Forum Regels. Houd het schoon!

5. We hebben een zero-tolerance-beleid tegen spam. Als je een spam bericht plaatst zal je account permanent verwijdert worden en je bericht zal verwijdert worden. Als je maar 1 berciht plaatst en dit is om reclame te maken, dan is dit SPAM en zal als zodanig behandelt worden. Het plaatsen van berichten in de verkeerde sectie zal tot een waarschuwing leiden en daaropvolgende berichten kunnen tot uitsluiting leiden. Dit is naar de moderators discretie. Dank je voor je begrip en de hulp om ons forum spamvrij en georganiseerd te houden!

Gebruik de zoekfunctie!

6. Stuur geen spam via priveberichten. Zie # 5.

7. Maak geen reklame voor je websites, domeinen, bedrijf of diensten in een van de discussieforums. Dit omvat het starten van een draad, in antwoord op een post, of het plaatsen ervan in je handtekening. Indien een lid is op zoek naar hulp of op zoek naar een bepaald type product, de beste manier om uw diensten aan te bieden is het sturen van een PM (prive bericht). De enige manier waarop mensen is toegestaan om te adverteren op deze site is door het betalen ervoor. En de eigenaar is de enige die deze beslissing kan nemen.

8. Aanraden van andere iPad gerelateerde forums of blogs in je berichten, handtekeningen, of op enigerlei wijze op het forum is niet toegestaan. Een uisluiting is het gevolg.

8a Links naar upgrades voor BETA software zullen worden verwijdert. De gebruiker krijgt een waarschuwing. Een tweede waarschuwing zal leiden tot uitsluiting.

9. Geen liefdadigheid / fondsenwerving berichten.

10. Gebruikers kunnen het oneens zijn met de beslissingen of acties van de moderators en / of beheerders, echter meningsverschillen, kritiek en dergelijke zullen niet op het forum worden geplaatst. Aarzel dan niet om de persoon een prive bericht te sturen in plaats van je vuile was in het openbaar te plaatsen.

11. Misbruik ten opzichte van onze medewerkers en / of het management zal leiden tot de onmiddellijke verwijdering van je lidmaatschap.

12. Handtekening richtlijnen:
Het maximum aantal lijnen in een handtekening is 5 .*
Geen externe links worden geplaatst in handtekeningen. Ook geen e-mailadressen.
Plaats geen enkele vorm van reklame in handtekeningen .*
Tekst in de handtekening moet voldoen aan onze standaard forum regels.*
Tekst in de handtekening dat te lang of opdringerige is zal worden verwijderd.
Dit omvat ook overdreven creatief gebruik van interpunctie, kleur, enz. waardoor de handtekening te opzichtig wordt.*
Als uw handtekening in strijd is met een van deze nieuwe regels, kan het personeel deze verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving.

13. Maak geen reclame voor iets dat geld kost. Iedereen die probeert iPadforums.net te gebruiken om reclame te maken hun betaalde app of elk ander voorwerp te koop zal worden uigesloten en hun berichten worden verwijderd. De enige uitzondering is goedgekeurd items gepost in de iPad App Store rubriek

14. Als u vragen hebt over de vraag of iets aanvaardbaar is, stuur dan een bericht naar een moderator.

Opmerking: Deze regels zijn onderhevig aan verandering.

Je kan wel of niet te worden gewaarschuwd indien er maatregelen of acties nodig. Moderators en beheerders hebben het laatste woord. Als u een probleem of een klacht hebt kunt u deze aan de beheerders richten in plaats van ze op het Forum te plaatsen. Zij zullen snel de nodige acties om de kwestie op te lossen op een besloten en discrete wijze.

Het belangrijkste van alles .... Veel plezier en geniet van het forum!

Gebruik de zoekfunctie!
 

MTW64

iPF Noob
Joined
Jul 8, 2014
Messages
1
Reaction score
0
Website
www.facebook.com
uve5y9ym.jpgGroeten,
Mark
Gestuurd met via Tapatalk op mijn iPad
 

Most reactions

Latest posts

Top