What am I doing wrong?

Discussion in 'iPad Hacking' started by ecthelionv2, May 25, 2012.

  1. ecthelionv2
    Offline

    ecthelionv2 iPF Noob

    Joined:
    May 23, 2012
    Messages:
    7
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    So I have Absinthe 2.0.1 and I've come to believe it failed to jailbreak my device.

    Using ipad 1 on iOS 5.1.1. It says it completed the jailbreak but I don't see the Cydia anywhere at all.

    What am I doing wrong?
  2. altimax98
    Offline

    altimax98 iPF Novice

    Joined:
    Mar 24, 2012
    Messages:
    68
    Thanks Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1 / 0
    Use iTunes to do a factory 5.1.1 reset and re-jailbreak. fixed my issues


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
  3. ecthelionv2
    Offline

    ecthelionv2 iPF Noob

    Joined:
    May 23, 2012
    Messages:
    7
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Will try later when I'm home.
  4. Mickey330
    Offline

    Mickey330 Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    11,473
    Thanks Received:
    1,729
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Western NY state (USA)
    Ratings:
    +1,856 / 0
    Have you done a search for Cydia in Spotlight? Sometimes, you can't see the icon on the springboard, but a search will find it. Good luck.

    Marilyn
  5. altimax98
    Offline

    altimax98 iPF Novice

    Joined:
    Mar 24, 2012
    Messages:
    68
    Thanks Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1 / 0
    I think he's having an issue a lot of us had. I spent 2hrs and 4 different computers with 3 different OS's and found it required a iTunes factory iPad reset. I wonder if it has a problem with the 5.1.1 update being done OTA rather than through iTunes. I don't know but it finally worked for me.


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
  6. ecthelionv2
    Offline

    ecthelionv2 iPF Noob

    Joined:
    May 23, 2012
    Messages:
    7
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Ok, got it done. Re-restored to 5.1.1 and got the jailbreak to work as it seems. ^_^

Share This Page