SmartScreen putting iPad 2 into safe mode

Discussion in 'iPad Hacking' started by DECMD, Sep 5, 2011.

  1. DECMD
    Offline

    DECMD iPF Noob

    Joined:
    Mar 17, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I just bought smartscreen for my iPad 2 and it keeps putting it into safemide when I try to activate it. I tried to reinstall, remove then install again, and turn off almost all my mobile substrates but nothing is working. Anyone who has gotten it to work on their iPad 2 have any suggestions?
  2. OUTL4W
    Offline

    OUTL4W iPad Addict

    Joined:
    Dec 30, 2010
    Messages:
    1,236
    Thanks Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Gettysburg, Pa
    Ratings:
    +12 / 0
    What other extensions do you have installed? I know lockInfo definitely clashes with smartscreen....
  3. Mickey330
    Offline

    Mickey330 Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    11,545
    Thanks Received:
    1,814
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Western NY state (USA)
    Ratings:
    +1,981 / 0
    Maybe you bought the wrong version of SmartScreen?

    The one that works for the iPad is [specifically] SmartScreen for iPad iOS. And that one only (AFAIK). In addtiion, any widgets you buy for it must also include the ...for iPad iOS wording. Else, they won't work correctly or at all.

    Well, except for Yet Another Clock - that worked fine on my iPad. But, for all the others - best to stick with the for iPad iOS ones.

    So, I'd suggest, if you have the wrong version, that you uninstall it. That'll probably fix your situation.

    Then, if you got the wrong one, maybe you can talk to the developer about getting your money back? Then, you won't be out the cash...

    Marilyn
  4. DECMD
    Offline

    DECMD iPF Noob

    Joined:
    Mar 17, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I have the right one, iPad OS. Does it conflict with vwallpaper 2 or dreamboard? I turned off the mobile substrates but still oes into safe mode
  5. OUTL4W
    Offline

    OUTL4W iPad Addict

    Joined:
    Dec 30, 2010
    Messages:
    1,236
    Thanks Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Gettysburg, Pa
    Ratings:
    +12 / 0
    No conflict with vwall2...since I have both installed.....

    My guess is dreamboard....It conflicts with many tweaks.....
  6. DECMD
    Offline

    DECMD iPF Noob

    Joined:
    Mar 17, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Ive removed almost all of my extensions and still no go. This is getting very frustrating...
  7. OUTL4W
    Offline

    OUTL4W iPad Addict

    Joined:
    Dec 30, 2010
    Messages:
    1,236
    Thanks Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Gettysburg, Pa
    Ratings:
    +12 / 0
    What extensions do you have left?
    List of apps not compatible with smartscreen

    IntelliScreen
    IntelliDial
    LockDockBar
    Modern LockScreen Clock
    QuickSMS
    QuickUnlock
    Cydget
    QuickWidgets
    LockInfo
    Music Controls
    Lock Calendar
    Snappy
    SnowCover Pro
    MyProfiles
    Elert
    SBRotator

Share This Page

Search tags for this page
how can i apply the safe mode on ipad2
,
how do i get my ipad out of extravsafe mode
,
how do i get my ipad out of safe mode
,
how do i put my ipad in safe mode
,
how do you get the ipad out of safemode ?
,
how to activate safe mode on ipad mini
,
how to get into safe mode ipad
,
how to luanch ipad 2 in safe mode
,
how to put ipad 4 in safemode
,

how to put ipad in safe mode

,
how to put ipad into safe mode
,
how to run safe mode on ipad 2mc707ll
,

how to start ipad in safe mode

,
how turn on safe mode on my ipad2
,
ipad is start ipad 2 in safe mode
,
ipad mini to safe mode
,

put ipad in safe mode

,
what is safe mode on ipad 2
,
where is the safe mode switch on my ipad2
,
who i do sife mode for ipad 2