Na upgrade werkt 3G prepaid niet meer

Discussion in 'Dutch Dedicated iPad Forum' started by deijk017, Oct 24, 2011.

  1. deijk017
    Offline

    deijk017 iPF Noob

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Na een upgrade van iOS vorige week op mijn i-pad werkt 3G via prepaid niet meer, voorheen werkte het wel goed, nu nog alleen via wifi kan ik verbinding maken, weet iemand hier de oplossing voor.

    Deijk
  2. pelikano
    Offline

    pelikano iPF Noob

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Heb je al "herstel alle instellingen" gedaan? Dat loste voor mij een aantal rare problemen op.
  3. deijk017
    Offline

    deijk017 iPF Noob

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Ondanks het herstel van alle instellingen werkt het nog steeds niet. Op het moment dat ik mobiele data actief zet krijg ik de melding dat ik een mobiel data account moet aanmaken, echter als ik dat doe blijft het hangen in het vervolgscherm.
    De simkaart heb ik getest in een mobiel toestel, dat werkt uitstekend op G3, dus dat is niet het probleem.

    Enig idee hoe ik dit wel werkend kan krijgen ???
  4. pelikano
    Offline

    pelikano iPF Noob

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Had je de pincode wel eerst verwijderd....?
  5. deijk017
    Offline

    deijk017 iPF Noob

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    ook zonder pincode blijft het probleem dat er geen datacommunicatie via G3 mogelijk is
  6. pelikano
    Offline

    pelikano iPF Noob

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Als je mobiele Data inschakelt, krijg je APN instellingen. Staat daar wel wat ingevuld? Zo niet, kijk dan op deze site voor de instellingen van je provider. Meestal is een naam voldoende. pluk-in.com/pluknplay/apn_mobiel_netwerk_nederland.php
  7. deijk017
    Offline

    deijk017 iPF Noob

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    eindelijk gelukt, het werkt weer op G3, na een zoveelste totale nieuwe installatie is nu het probleem opgelost.

Share This Page

Search tags for this page

3g werkt niet meer op ipad