Frash 4.2.1 food error

Discussion in 'iPad Hacking' started by Dr.Gee, Dec 20, 2010.

  1. Dr.Gee
    Offline

    Dr.Gee iPad Enthusiast

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    408
    Thanks Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0
    Is frash supposed to work with 4.2.1 jb?I get a Abort food c 43 error.:mad:
  2. Chapco
    Offline

    Chapco iPF Novice

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    18
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I got the same error and abandoned Frash.
  3. Nj28sharp
    Offline

    Nj28sharp iPF Noob

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    1
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nj
    Ratings:
    +0 / 0
    Same error here and rebooted a couple of time too,also tried reinstall
  4. graywolf
    Offline

    graywolf iPad Super Guru

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    3,655
    Thanks Received:
    35
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Raleigh, NC USA
    Ratings:
    +35 / 0
    same problem
  5. young blade
    Offline

    young blade iPF Novice

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    35
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The Netherlands
    Ratings:
    +0 / 0
    Is the dev still supporting frash or is it an abandoned project..:confused:

    Its been silent for a long time..
  6. graywolf
    Offline

    graywolf iPad Super Guru

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    3,655
    Thanks Received:
    35
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Raleigh, NC USA
    Ratings:
    +35 / 0
    I don't know. I hope they don't abandon it.
  7. Digikid
    Offline

    Digikid iPad Junkie

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Messages:
    571
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Markdale, Ontario
    Ratings:
    +0 / 0
    Give it a Big Mac and see if it still gives you the "Food" Error. LOL!!!
  8. graywolf
    Offline

    graywolf iPad Super Guru

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    3,655
    Thanks Received:
    35
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Raleigh, NC USA
    Ratings:
    +35 / 0
    Nice... :)
  9. Digikid
    Offline

    Digikid iPad Junkie

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Messages:
    571
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Markdale, Ontario
    Ratings:
    +0 / 0
    I thought so as well. :D
  10. Ipad64
    Offline

    Ipad64 iPF Noob

    Joined:
    Feb 13, 2011
    Messages:
    2
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    London
    Ratings:
    +0 / 0
    Non operating

    I don't think this works on 4.2.1. It only works on 3.1::mad:
    Epic iPad pic>>>:ipad-front:<<<<>>>>>:ipad-keyboard:<<<<<<
  11. ToToAntonio
    Offline

    ToToAntonio iPF Novice

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    True with the 4.2.1. I guess this is a lost cause....Whats the next step?
  12. crash383
    Offline

    crash383 iPF Noob

    Joined:
    Nov 25, 2010
    Messages:
    9
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Android :D
  13. ToToAntonio
    Offline

    ToToAntonio iPF Novice

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I'm not so sold out with having to shift to adroid.....

    Attached Files:

  14. girohome
    Offline

    girohome iPF Noob

    Joined:
    Feb 22, 2011
    Messages:
    5
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Its been silent for a long time..
  15. ToToAntonio
    Offline

    ToToAntonio iPF Novice

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Agree...But for sure will come up with some fix on this. Everyone's expecting.
  16. Dr.Gee
    Offline

    Dr.Gee iPad Enthusiast

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    408
    Thanks Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0
    Logmein is the answer.
  17. ToToAntonio
    Offline

    ToToAntonio iPF Novice

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    How can it be the answer? It only gives you remote access and not solution to viewing flash in your browser...
  18. Demandarin
    Offline

    Demandarin iPad Addict

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    1,251
    Thanks Received:
    22
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Va
    Ratings:
    +22 / 0
    Try out "aways on pc" app" . It runs alk flash sites n vids flawlessly. Its a virtual computer in the loud n turns ipad intona desktop pc. Mouse cursor n everythng ;-)
  19. ToToAntonio
    Offline

    ToToAntonio iPF Novice

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Will give it a try...Thank You very much....
  20. Dr.Gee
    Offline

    Dr.Gee iPad Enthusiast

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    408
    Thanks Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0
    Well,my pc browser supports flash,therefore I can view flash sites on my maxIpad.

Share This Page

Search tags for this page
- abort () food c:43 error
,

abort food c43

,
abort food c43 fix
,
abort food c43 fix ios 6.0.2
,

abort food.c43

,
abort() food
,
about() food.c:43
,
frash
,
frash abort food 43 on ipad
,
frash abort food c43
,
frash abort food c43 fix
,
frash abort food fixed
,
frash abort() food
,
frash ios abort food.c
,
frash ipad not working
,
frash not working on ipad
,
frash.... error abort() food c:43
,
ipad trash abort food c43
,
ipad website error abort() food.c:43
,
loi abort food c 43