What's new
Apple iPad Forum 🍎

Welcome to the Apple iPad Forum, your one stop source for all things iPad. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Welkom bij Ipadforums.net, Nederlands & Belgisch iPad sub forum.

col.bris

Administrator
Staff member
Joined
Mar 25, 2010
Messages
5,888
Reaction score
711
Location
Gold Coast , Queensland Australia

Welkom bij Ipadforums.net, Nederlands & Belgisch iPad sub forum.

Dit sub-forum is speciaal ontworpen voor iPad kwesties - dus geen kletskoek - en voor thema's die specifiek zijn voor de Nederlanders en Belgen en daarom niet van belang zijn voor andere leden - bijvoorbeeld, kwesties rond de Nederlandse en Belgische telecom aanbieders, specifiek Nederlandse en Belgische regelgeving, de Nederlandse en Belgische Apple Stores, reparaties in het Nederlands voor iPads, apps voor Nederland em Belgie, enz.

Algemene iPad onderwerpen dienen nog steeds in het algemene gedeelte geplaatst te worden. Kletskoek en andere, soortgelijke discussies behoren in het 'Off Topic' gedeelte.

Het was het idee om te voorkomen dat het hoofd-gedeelte van het Ipad forum onoverzichtelijk zou worden door discussies die regio gebonden zijn en daardoor niet interessant voor diegene die niet in Nederland of België woonachtig zijn.

Natuurlijk is het ook een geweldige plek voor mensen die van plan zijn om je land te bezoeken, om Nederlands of Belgisch advies in te winnen en misschien gemakkelijker antwoorden te vinden op hun regio-specifieke vragen.

De andere regionale fora zullen hetzelfde formaat hebben en posters zullen in staat zijn om in hun eigen taal te posten en niet worden gedwongen om Engels te spreken - en dat kan een hoop mensen ervan weerhouden om bij te dragen.

Modereren van niet-Engelse Fora zal worden gedaan door vrijwilligers, die ik, zoals je zult hebben gezien, zoek, maar iedereen die de specifieke taal beheerst wordt aangemoedigd een posting die in strijdt is met de Forum regels, welke vertaald zijn in de juiste taal, te melden.


Maar, om samen te vatten, dit sub forum is voor de Nederlands en Belgisch specifiek, iPad-gerelateerd materiaal.

col.bris, Beheerder
 

Joq

iPF Noob
Joined
Jun 9, 2011
Messages
3
Reaction score
0
Krijg zwart beeld als ik de mail wil openen, iemand een idee? Heeft zich al opgelost, bestand was erg groot
 
Last edited:

Most reactions

Top