Splashtop remote problems

Discussion in 'iPad General Discussions' started by addiosamigo, Dec 14, 2011.

  1. addiosamigo

    addiosamigo iPad Junkie

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    955
    Thanks Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +15 / 0
    Anyone notice that splashtop is slower than usual and keeps disconnecting? Or is it me?
     
  2. NYHorsewoman

    NYHorsewoman iPad Fan

    Joined:
    May 19, 2011
    Messages:
    283
    Thanks Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6 / 0
    Yes, did notice that. But just downloaded a new version tonight on both PC and on iPad and no problems so far.
     
  3. garanth

    garanth iPF Novice

    Joined:
    Jul 26, 2011
    Messages:
    50
    Thanks Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0
    Yeah, As above, i found that i had automatically updated the version on my Ipad, but not updated the one on my PC. Once both were updated, my problems stopped.
     
  4. Mickey330

    Mickey330 Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    11,723
    Thanks Received:
    1,935
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Western NY state (USA)
    Ratings:
    +2,158 / 0
    As a general rule, whenever I get an update from the App Store, I automatically go to Splashtop's web site to see if there is an update for the computer version. There usually is...

    Just want to add: How cool is Splashtop, huh? I'm currently going through the BattleStar Galactica series. I have the DVDs running on my PC in my office ... while I sit in my comfortable living room chair (or on the couch!) and watch via the iPad.

    Ahhhh, technology. So kewl!

    Marilyn
     
  5. addiosamigo

    addiosamigo iPad Junkie

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    955
    Thanks Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +15 / 0
    I can't even stream music atm :( I've updated both as well I don't get it...

    But yes it is normally amazing!
     
  6. priska

    priska iPF Noob

    Joined:
    Dec 1, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I downloaded splash top, but when I put my Id into iPad I receive a message that couldn't find my computer.
    I should put those numbers in status? Or others? Someone could help me?
     
  7. OUTL4W

    OUTL4W iPad Addict

    Joined:
    Dec 30, 2010
    Messages:
    1,237
    Thanks Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Gettysburg, Pa
    Ratings:
    +12 / 0
    Did you download the pc streamer program as well?
     
  8. priska

    priska iPF Noob

    Joined:
    Dec 1, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Yes. But when I put that code that appears in my pc into iPad, the iPad doesn't find my computer.
     
  9. blucente

    blucente iPad Enthusiast

    Joined:
    May 28, 2011
    Messages:
    372
    Thanks Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Michigan
    Ratings:
    +2 / 0
    How about your firewall on you computer

    5.0
     

Share This Page

Search tags for this page
splashtop 2 is slow
,
splashtop apple tv ipad troubleshooting
,
splashtop freezes
,
splashtop freezes remote computer
,
splashtop is slow
,

splashtop keeps disconnecting

,

splashtop problems

,

splashtop remote keeps disconnecting

,
splashtop slow
,
why does splashtop keep disconnecting