Posting problems

Discussion in 'iPad General Discussions' started by scifan57, Sep 19, 2012.

  1. scifan57

    scifan57
    Expand Collapse
    Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Dec 3, 2011
    Messages:
    24,358
    Thanks Received:
    5,539
    Just a few minutes ago I noticed that I can't reply to posts in a thread unless I'm quoting a previous post. If I try to reply without quoting, the send button doesn't work. Has anyone else noticed this problem?
     
  2. Gabriel1

    Gabriel1
    Expand Collapse
    Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    17,096
    Thanks Received:
    747
    Me, too, I'll let the forum tech folks know.....obviously I had to quote you to agree with you....lol!

    The Archangel
     
  3. scifan57

    scifan57
    Expand Collapse
    Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Dec 3, 2011
    Messages:
    24,358
    Thanks Received:
    5,539
    This is on iPads running both iOS 6 and iOS 5.1.1, so is obviously isn,t a direct result of the iOS 6 update.
    If I want to post without quoting, I have to go to the website instead of the app.:(
     
  4. KevinJS

    KevinJS
    Expand Collapse
    Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 6, 2011
    Messages:
    10,358
    Thanks Received:
    909
    Just checking.

    Sent from my iPhone using iPF
     
  5. Gabriel1

    Gabriel1
    Expand Collapse
    Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    17,096
    Thanks Received:
    747
    Well that is strange, mine was fine right up until the iOS 6 upgrade. Did it start at the same time on both (BTW, I've given the link to this thread to the guru's who are locked in the basement at IPF Towers so any info that you can provide may help them resolve the issue)?

    The Archangel
     
  6. TheRambler

    TheRambler
    Expand Collapse
    Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jun 19, 2011
    Messages:
    3,073
    Thanks Received:
    129
    Mines still fine, not updated to iOS 6 yet
     
  7. scifan57

    scifan57
    Expand Collapse
    Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Dec 3, 2011
    Messages:
    24,358
    Thanks Received:
    5,539
    Apparently, I first noticed it when I tried to reply to a post on my newly updated iPad 3. I then tried it on my other iPad 3 which hasn't yet been updated and had exactly the same problem.
     
  8. TheRambler

    TheRambler
    Expand Collapse
    Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jun 19, 2011
    Messages:
    3,073
    Thanks Received:
    129
    First post was on net, this one on IPF app
     
  9. scifan57

    scifan57
    Expand Collapse
    Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Dec 3, 2011
    Messages:
    24,358
    Thanks Received:
    5,539
    I just made this post from my iPod, using the forum app and it obviously works with my iPod, which is still on iOS 5.1.1, by the way.
     
  10. Gabriel1

    Gabriel1
    Expand Collapse
    Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    17,096
    Thanks Received:
    747
    FWIW, I'm on an iPad 2!

    The Archangel
     

Share This Page