Jailbreak 3.2.1 iPad With JailbreakME

Discussion in 'iPad Hacking' started by Timmah, Aug 1, 2010.

  1. Maziar

    Maziar iPF Noob

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    2
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi all my first post in this great forum :)
    I successfully jailbreaked my iPad 64gb wifi with jailbreakme,however when I reboot, I see a colored line on the top right of screen (with apple logo),and then everything is fine, is that normal ?
     
  2. IAmThereforeiPad

    IAmThereforeiPad iPF Novice

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    There are a couple of advanced Cydia apps I use to make my iPad a Desktop Computer - iPad + Bluetooth keyboard + Bluetooth Mouse + Monitor.

    See the YouTube video

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_8AJHQwuJpg&sns=em]YouTube - ‪How to make your iPad a Desktop Computer - iPad + Bluetooth keyboard + Bluetooth Mouse + Monitor‬‎[/ame]

    Here is some information on those apps

    I am Therefore iPad: Some of the reasons I chose to Jailbreak my iPad
     
  3. Guitar Hero

    Guitar Hero iPF Noob

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Germany
    Ratings:
    +0 / 0

    I have the same problem too.
     
  4. Timmah

    Timmah iPF Novice

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    93
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I dont see a big deal in it. It's just a small pixlated line when booting. Unjailbreak if you dont like it.
     
  5. Maziar

    Maziar iPF Noob

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    2
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    No,just wanted to know if its normal
     
  6. Timmah

    Timmah iPF Novice

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    93
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Yup, totally normal. :p
     
  7. benst

    benst iPF Novice

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    27
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Yep, had to change the cookie setting to Accept From All, and clear cache.
     
  8. IPAD4life

    IPAD4life iPF Noob

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    1
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    London
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi I dont know where else to post this question:

    I own an IPAD WIFI ONLY 32GB version 3.2.1 - I recently jailbroke using jailbrokeme 2.0 which then inturn added CYDIA.
    I then downloaded (moderated) 3.2.5 and (moderated) 3.2

    The issue thats arisen, the vast majority of apps i download when attempting to then install give me an error message "INVALID IPA" and hence will not install.

    Can anyone assist as to what the issue may be? And indeed the steps to correct. Also, if able to correct, would i then have to re-download the app's or simply attempt to install again using the original files.

    appreciate your help
     
    Last edited by a moderator: Aug 7, 2010
  9. Demandarin

    Demandarin iPad Addict

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    1,251
    Thanks Received:
    22
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Va
    Ratings:
    +22 / 0
    I had that happen to me also. I was worried at first, but good thing I read. Lol. All I did was hold the power button and home screen button for at least 10 secs. Or until it reboots to the apple logo again. Everything good after that. I'm still jail broke, nothing lost, didnt have to restore. iPad working good. My iPad is 32 gb wifi ver. 3.2.1. I got full force, mxtubedownloader, sb settings, winter board( which is very cool because it let u change the UI appearance, like icons,
    Themes, etc..), ifile, quake 3, bt mouse stack, backgrounder, curtiuos, adownloader. Have to look hard for the iPad only or iPad compatible apps.
    So if u get the infinity loop, try what I did first. I had that happen twice n worked. Most of the time it occurs from restarting springboard after app or extension finishes loading.
     
  10. p3la

    p3la iPF Noob

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    2
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    *edited* made my own thread for help topic
     
    Last edited: Aug 5, 2010
  11. ncus

    ncus iPF Noob

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    9
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indonesia
    Ratings:
    +0 / 0
    I did that. But it doesn't work for me. I have to fully restore iPad. But no data loss, all backed up :)
     
  12. Gellio

    Gellio iPF Noob

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    8
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Francisco
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi All.

    New here and need help with this jailbreak. I've tried twice and had to restore both times. The jailbreak went fine. Then I try to download Categories and it reboots with the apple and the spinning dial over it. It goes on and on and on. I had no choice but to restore. Any ideas?
    also.

    I want it mainly for categories so when 4.0 comes out can I just restore to unjailbreak?

    Thanks for your help.
     
  13. MikesTooLz

    MikesTooLz Super Moderator Staff Member

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    2,361
    Thanks Received:
    19
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Miami, FL
    Ratings:
    +20 / 0
    categories doesnt work on ipad as far as I know. Guessing thats why your ipad died each time after you installed it.
     
  14. IAmThereforeiPad

    IAmThereforeiPad iPF Novice

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I have gotten the spinning circle over the Apple logo eveytime I jailbroke my iPad 3.2.x or afterwards when updating an app from Cydia. Each time I simple rebooted the device by pressing and holding the home button and the power button at the same time to get the slider on the screen. I slid the slider and waited until the rotating circle went away and the device powered down. I turned it back on by holding the power button down and the device booted to the screen requiring my pin number. Each time I did this the intended software or update was complete. I have never did a restore. This happened when I did it with the Jailbreak with Spirit on 3.2 and with Jailbreakme.com for 3.2.1. I hope people are not restoring when they have the same option.

    I did not load Categories since the Jailbreakme.com for 3.2.1, but I had with the Spirit 3.2 Jailbreak and it worked fine. It is just a iPhone small screen and not an iPad ready app, but it works.
     
  15. IAmThereforeiPad

    IAmThereforeiPad iPF Novice

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    This happens from time to time. I would change the settings to install and delete automatically. This way if it fails it will remove the bad file and you can just try again. It is either a crowded server or even a bad file on the server, just try again or try another link.
     

Share This Page

Search tags for this page
jailbreakme 3 ipad
,
jailbreakme 3.2
,

jailbreakme 3.2.1

,
jailbreakme free no computer
,
jailbreakme.com4.0.1
,
jailbreakme.com4.0.1/3.2.1
,
jailbreakme4.0.1
,
jailbreakme4.0.1/3.2.1
,
jailbreakme6.0.1
,
jailbreakmeipad.com