Could anyone answer me plz

Discussion in 'iPad Hacking' started by nythyathnaro, Oct 9, 2011.

  1. nythyathnaro
    Offline

    nythyathnaro iPF Noob

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    6
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Is there any safari tweak which allow us to use proxy setting with cellular data
  2. f4780y
    Offline

    f4780y Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,106
    Thanks Received:
    635
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Troon, Scotland
    Ratings:
    +635 / 0
    This does not make any sense to me. What are you trying to achieve?
  3. graywolf
    Offline

    graywolf iPad Super Guru

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    3,652
    Thanks Received:
    35
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Raleigh, NC USA
    Ratings:
    +35 / 0
    You wan to use a proxy over 3G?
  4. nythyathnaro
    Offline

    nythyathnaro iPF Noob

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    6
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Is there anyway to use proxy over 3G?
  5. nythyathnaro
    Offline

    nythyathnaro iPF Noob

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    6
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I'm sorry for my English :(
  6. f4780y
    Offline

    f4780y Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,106
    Thanks Received:
    635
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Troon, Scotland
    Ratings:
    +635 / 0
    No need to apologise. I don't think it is your English :)

    What I mean is that a proxy server in relation to your cellular data makes no sense to me. I do not understand how this would be possible or why you would want it. Can you please explain what it is you are tying to achieve?
  7. nythyathnaro
    Offline

    nythyathnaro iPF Noob

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    6
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Normally in mobile configure setting always has this setting, also on computer. But why not in iPad?
    I just wonder :D
  8. f4780y
    Offline

    f4780y Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,106
    Thanks Received:
    635
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Troon, Scotland
    Ratings:
    +635 / 0
    OK. Well, the point of a proxy is to place an additional server in between you and the outside world. There can be lots of reasons for this, but it is usually related to security. The proxy can generally control what you have access to and also protect you, but the list of different uses for a proxy is pretty comprehensive.

    Here is a good article on them - Proxy server - Wikipedia, the free encyclopedia

    So, the reason you don't have an option for a proxy between your iPad and your iPad's cellular data is that it would be pretty much impossible to put an external server between your iPad and its own data connection and act as an intermediary. (actually it is not impossible, just not very practical). You can of course specify a proxy if you are using wifi, becasue that makes perfect sence, if your local network includes a proxy server.

    Hope that helps.
    Last edited: Oct 10, 2011
    • Like Like x 1
Similar Threads
  1. Sorash
    Replies:
    0
    Views:
    641
  2. moommong
    Replies:
    2
    Views:
    3,572
  3. Louis1979
    Replies:
    4
    Views:
    1,484
  4. mkman08
    Replies:
    1
    Views:
    697
  5. hamza ahmed
    Replies:
    1
    Views:
    927
Loading...

Share This Page