ChangeCarrier

Discussion in 'iPad Hacking' started by Emileb420, Mar 16, 2011.

  1. Emileb420

    Emileb420 iPF Novice

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    14
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cambridge Ontario
    Ratings:
    +0 / 0
    For some reason, the ChangeCarrier app won't load for me. Instead, I just see a quick flash of the screen and then it crashes back to the home screen. Any ideas?
     
  2. Emileb420

    Emileb420 iPF Novice

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    14
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cambridge Ontario
    Ratings:
    +0 / 0
    Never mind, it started working after I deleted Backgrounder.
     
  3. f4780y

    f4780y Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,106
    Thanks Received:
    636
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Troon, Scotland
    Ratings:
    +636 / 0
    You don't need to delete backgrounder, you just need to make an exception for the crashing app IN backgrounder. Lots of apps are not compatible with the way backgrounder works. Just open it up and add the app to the excluded list.
    That's assuming you want to continue to use backgrounder!
     
  4. graywolf

    graywolf iPad Super Guru

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    3,652
    Thanks Received:
    35
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Raleigh, NC USA
    Ratings:
    +35 / 0
    Backgrounder kills the sbsettings window too.
     
  5. Emileb420

    Emileb420 iPF Novice

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    14
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cambridge Ontario
    Ratings:
    +0 / 0
    Well, after having Backgrounder installed for a few days, I didn't really notice much different, but it could be that I just don't understand how I'm supposed to use it.
     
  6. graywolf

    graywolf iPad Super Guru

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    3,652
    Thanks Received:
    35
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Raleigh, NC USA
    Ratings:
    +35 / 0
    Yes, it takes a little learning to get it to work. I always used it for YouTube, to let videos load and then watch them.
     
  7. graywolf

    graywolf iPad Super Guru

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    3,652
    Thanks Received:
    35
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Raleigh, NC USA
    Ratings:
    +35 / 0
    Thank you! I was looking for one that would work on 4.3
     
Similar Threads
  1. f4780y
    Replies:
    3
    Views:
    8,326
  2. ccooluke
    Replies:
    2
    Views:
    1,456
Loading...

Share This Page