Sync my IPad with my desktop comp in iTunes?

Discussion in 'iPad Help' started by Sarahgirl, Feb 23, 2011.

  1. Sarahgirl
    Offline

    Sarahgirl iPF Noob

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I can't seem to get my iPad to show when I connect it to my desktop to sync it to my iTunes!
  2. Sarahgirl
    Offline

    Sarahgirl iPF Noob

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    ITunes is not showing that my iPad is even connected
  3. iPadCharlie
    Offline

    iPadCharlie iPad Super Guru

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    4,239
    Thanks Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +7 / 0
    Try rebooting your iPad. Do this by holding down the Home button and the Sleep/Wake button until you see the Apple logo in the middle of the screen. This can take 10-15 seconds so be patient.

    [​IMG]
  4. Sarahgirl
    Offline

    Sarahgirl iPF Noob

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I tried that it still doesn't work. Even when I plug it into the charger it doesnt show that it's even charging. I don't know if it's suppose to or not cause it's never done it. It does charge though.
  5. iPadCharlie
    Offline

    iPadCharlie iPad Super Guru

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    4,239
    Thanks Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +7 / 0
    If there is any way to get your hands on another docking cable, that would be the next thing to try. It is the same cable that works with most iPods (except for the Shuffle) and iPhones. Other than that, it sounds like it is time to take it back and get a new one.
  6. biobunny
    Offline

    biobunny iPad Junkie

    Joined:
    Feb 14, 2011
    Messages:
    913
    Thanks Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +17 / 0
    You might unfortunately have to put it into recovery mode or even DFU mode if the last suggestions don't help or visit a Apple store.

Share This Page