Reset ipod app?

Discussion in 'iPad Apps' started by DontUnderstandMyIpad, Apr 30, 2011.

  1. DontUnderstandMyIpad
    Offline

    DontUnderstandMyIpad iPad Guru

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    3,196
    Thanks Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Outside my iPad, or was it inside?
    Ratings:
    +12 / 0
    Is there any chance of resetting the iPod app?

    Sometimes I browse through the library and just skim through. So now a lot of the songs only played half through. And iPod remembers it!

    It is so frustrating to have songs start in the middle. I just want them to always start from the beginning.

    Can this be done?
  2. Gabriel1
    Offline

    Gabriel1 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    17,132
    Thanks Received:
    746
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cranbrook, Kent, UK
    Ratings:
    +747 / 0
    That's really weird cos mine always start from the beginning every time, I just tested it again to check by starting a couple of songs then pausing, going to another track then going back and they always reset to the start of the track. I can't see any settings to enable or change this either........strange!

    The Archangel
  3. DontUnderstandMyIpad
    Offline

    DontUnderstandMyIpad iPad Guru

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    3,196
    Thanks Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Outside my iPad, or was it inside?
    Ratings:
    +12 / 0
    It happens when using Pause/Play.

    Whenever pause was used at least once one a song, does iPod remember the last playback time and continue from there. It doesn't matter if playback was resumed, it will still save the time and resume playback when listening to that same song weeks later.

    If I had known iPod is so bugged, I would have muted, instead of paused :(
  4. Anasazi
    Offline

    Anasazi iPF Noob

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Messages:
    6
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    United States
    Ratings:
    +0 / 0
    Yeah that's odd. I know if they are marked as aac podcasts they will save their position. You might want to look at the properties in itunes to see if they are set to
    save their position. I think you can do a mass reset of those properties.
  5. Gabriel1
    Offline

    Gabriel1 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    17,132
    Thanks Received:
    746
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cranbrook, Kent, UK
    Ratings:
    +747 / 0
    But still mine doesn't do what yours is doing so I figure there must be a setting for this somewhere but try as I might I can't find it.......is it possible that it's a setting in your main iTunes and somehow it carries across during a sync?

    The Archangel

Share This Page

Search tags for this page
como resetar um app no ipod
,
how do i reset an app
,
how do i restore the ipod app on my ipad
,

how do you reset an app on ipod

,

how to reset an app on ipod

,

how to reset an ipod app

,

how to reset apps on ipod

,

how to reset ipod app

,

how to reset ipod apps

,
reset an ipod app
,
reset app for ipod
,
reset ipad app