Problem with iPF App - OT Discussions

Discussion in 'Official iPadForums.net App Forum' started by TMWeddle, Oct 13, 2011.

  1. TMWeddle
    Offline

    TMWeddle iPad Fan

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    150
    Thanks Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0
    Am subscribed to the "Anything Goes" thread in the Off Topic discussions but when I try to go to it I get this message:

    Parse Error
    The remote server sent an unknown response. This could be the result of the forum software plugin being outdated. Tap the “Report” button below to send this report to support for analysis.

    OK Report

    This is the only place where this happens the other discussion I am subscribed to opens fine.

    Sent from my iPad using 
  2. SweetPoison
    Offline

    SweetPoison iPad Legend

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Messages:
    14,940
    Thanks Received:
    132
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Sacramento, California
    Ratings:
    +132 / 0
    Are you using our app?
  3. TMWeddle
    Offline

    TMWeddle iPad Fan

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    150
    Thanks Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0
    Yes, on my iPad2 with IOS5

    Sent from my iPad using 
  4. TMWeddle
    Offline

    TMWeddle iPad Fan

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    150
    Thanks Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0
    Just discovered that I get the error message on only one page of the discussion - page 106 on the iPad version, which includes messages 1576 through 1590 - other pages seem to work fine. Weird!

    Sent from my iPad using 
  5. SweetPoison
    Offline

    SweetPoison iPad Legend

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Messages:
    14,940
    Thanks Received:
    132
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Sacramento, California
    Ratings:
    +132 / 0
    Okay ~ let me bump your thread to our IPF App section.
  6. Gabriel1
    Offline

    Gabriel1 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    17,132
    Thanks Received:
    746
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cranbrook, Kent, UK
    Ratings:
    +747 / 0
    And just to confirm, I have just found the same problem with a different page of a different thread. I'll let the forum Admin team know that there may be a problem.
  7. veraderock
    Offline

    veraderock Administrator Staff Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    28
    Thanks Received:
    15
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +15 / 0
    I've found a bug in our ForumRunner software that may have been affecting this. It's been patched now (and delivered to ForumRunner to hopefully fix properly).. Can you let me know if there's any improvement? I just tried that same thread and was able to navigate from page 105 through 107 without a crash..

  8. TMWeddle
    Offline

    TMWeddle iPad Fan

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    150
    Thanks Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0
    Nope, I'm still getting the same error message at page 106.

    Sent from my iPad using 
  9. HKWrite12
    Offline

    HKWrite12 iPad Addict

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    1,043
    Thanks Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Oxford, MS
    Ratings:
    +7 / 0
    I can't use either ipf app on i4. Have downloaded and redownloaded. Opens and crashes.
  10. TMWeddle
    Offline

    TMWeddle iPad Fan

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    150
    Thanks Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0
    The problem has re-surfaced! Now I cannot get to the "Anything Goes" thread at all.

    Sent from my iPad using 
  11. GoPackGo
    Offline

    GoPackGo iPad Junkie

    Joined:
    Aug 20, 2011
    Messages:
    960
    Thanks Received:
    23
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Milwaukee, WI
    Ratings:
    +23 / 0
    IPF is working fine for me currently.. (but I get the parse error a lot too)

    Sent from my iPad 2 using iPF
  12. Gabriel1
    Offline

    Gabriel1 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    17,132
    Thanks Received:
    746
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cranbrook, Kent, UK
    Ratings:
    +747 / 0
    Ok guys and girls, this is a known problem and we are awaiting a fix from the good people over at ForumRunner, hopefully in the not too distant future.

    The Archangel
  13. ipadbraincell
    Offline

    ipadbraincell iPad Fan

    Joined:
    Aug 17, 2011
    Messages:
    295
    Thanks Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    UK
    Ratings:
    +7 / 0
    As a service engineer i know Information helps the engineer in any technical field, so it is vital to give ss accurately as you can.

    I get the parse error every time using the 'subscribe' button, this happens on both forums. Using either ipad 2 or iphone 4 since ios 5 update
  14. ipadbraincell
    Offline

    ipadbraincell iPad Fan

    Joined:
    Aug 17, 2011
    Messages:
    295
    Thanks Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    UK
    Ratings:
    +7 / 0
    Just uploaded the update and all working fine so far
  15. Gabriel1
    Offline

    Gabriel1 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    17,132
    Thanks Received:
    746
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cranbrook, Kent, UK
    Ratings:
    +747 / 0
    Yep, I've not had a single parse error since the second upgrade.

    The Archangel

Share This Page