ios5 install

Discussion in 'iPad OS' started by Wizee, Oct 12, 2011.

  1. Wizee

    Wizee iPF Novice

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    61
    Thanks Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +1 / 0
    I have completed the download....on the restore backup it says cannot restore, unknown error 3200. Anyone know what up?
     
  2. xXDimiXx

    xXDimiXx iPF Noob

    Joined:
    Oct 12, 2011
    Messages:
    1
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I have this same problem (error 3200) Tried to disable all security stuff on my pc, but still no luck. I hope someone knows a solution for this.
     
  3. magntpat

    magntpat iPF Noob

    Joined:
    Oct 12, 2011
    Messages:
    2
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I just got the same 3200 error message on my iPhone 4. I did EVERYTHING to prepare for this upgrade (backed up last night, downloaded 10.5, etc.) Another thread said to use the USB cord that apple gave you with the iPhone purchase. I call bs as that's the one I used for mine. Rebooting PC right now and will let you know if something good happens.
     
  4. f4780y

    f4780y Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,106
    Thanks Received:
    636
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Troon, Scotland
    Ratings:
    +636 / 0
    If anyone struggles getting iTunes to complete the download, consider downloading the file directly to your desktop from our thread here - http://www.ipadforums.net/ipad-hacking/24939-official-apple-ios-firmware-download-links-ipad.html

    Then, once it is downloaded, shift-click (windows) or option-click (OSX) the restore button in iTunes and it will let you select the file you just downloaded and it should install without issues.

    iTunes can time out, particularly when the whole world is trying to install IOS5 at once!
     
  5. Katrina2475

    Katrina2475 iPF Novice

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    90
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Michigan
    Ratings:
    +0 / 0
    Same thing here. Was just coming here in hopes someone knew a fix.
     
  6. Deroba

    Deroba iPF Noob

    Joined:
    Oct 12, 2011
    Messages:
    2
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Colombia
    Ratings:
    +0 / 0
    Getting the same error, last time I tried at least iPad reboot. I will update if I get solution or something
     
  7. GadgetGeek71

    GadgetGeek71 iPF Novice

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    55
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Wherever I May Roam
    Ratings:
    +0 / 0
    Same here. iPhone and iPad.
     
  8. Steve_bham

    Steve_bham iPF Novice

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Messages:
    10
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bham
    Ratings:
    +0 / 0
    Same here :(
     
  9. Deroba

    Deroba iPF Noob

    Joined:
    Oct 12, 2011
    Messages:
    2
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Colombia
    Ratings:
    +0 / 0
    I just started the restore, didn't get the error so far. :D Hope it works
     
  10. bearswatchin

    bearswatchin iPF Novice

    Joined:
    Nov 19, 2010
    Messages:
    23
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Texas USA
    Ratings:
    +0 / 0
    Another thread, same subject, said Apple Tech Support told them the servers are VERY busy. Patience is needed.
     
  11. grahamn95

    grahamn95 iPF Noob

    Joined:
    Oct 12, 2011
    Messages:
    2
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Newcastle
    Ratings:
    +0 / 0
    Attempted to restored the IPad after downloading the ISO5 update, still no luck
     
  12. grahamn95

    grahamn95 iPF Noob

    Joined:
    Oct 12, 2011
    Messages:
    2
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Newcastle
    Ratings:
    +0 / 0
    Downloading the firmware directly of IPad Forums hoping this fixes it
     
  13. Blackbelt

    Blackbelt iPad Enthusiast

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    335
    Thanks Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Palm Beaches
    Ratings:
    +11 / 0
    Got the same. Message . Keep trying. The servers are packed. I got through it and running IOS 5 on both of my IP4 and IPad.
     
  14. Washu73

    Washu73 iPF Noob

    Joined:
    Oct 13, 2011
    Messages:
    1
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Earth
    Ratings:
    +0 / 0
    Thanks for the shift+click, I used the firmware file I got off apple this way and it worked.
     
Similar Threads
  1. llianhorovitz
    Replies:
    1
    Views:
    992
  2. parfect2
    Replies:
    1
    Views:
    1,088
  3. Stacatto
    Replies:
    1
    Views:
    1,839
  4. garethportsea
    Replies:
    1
    Views:
    1,533
  5. Cookie
    Replies:
    4
    Views:
    943
Loading...

Share This Page

Search tags for this page

ios5 install