Does Garageband have a tempo setting??

Discussion in 'iPad FAQ' started by addiosamigo, Mar 13, 2011.

  1. addiosamigo

    addiosamigo iPad Junkie

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    955
    Thanks Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +15 / 0
    I can't seem to find it if it does...
     
  2. OUTL4W

    OUTL4W iPad Addict

    Joined:
    Dec 30, 2010
    Messages:
    1,237
    Thanks Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Gettysburg, Pa
    Ratings:
    +12 / 0
    Yes it does....
     
  3. rej19

    rej19 iPF Noob

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Click on settings which is the wrench at the top right. You will see tempo settings there. You can also turn of the Metronome or change the Metronome sound there also.
     
  4. addiosamigo

    addiosamigo iPad Junkie

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    955
    Thanks Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +15 / 0
    Thanks, I didn't see the spanner lol, oh and thanks outl4w for.. Nothing. Lol
     
    Last edited: Mar 13, 2011
  5. Demandarin

    Demandarin iPad Addict

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    1,251
    Thanks Received:
    22
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Va
    Ratings:
    +22 / 0
    Lmao@ outlaw
     
  6. DustbinManDan

    DustbinManDan iPF Noob

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    1
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Hello mate, do you know whether your able to change tempo mid way through song on iPad app? Eg song starts slow and gets faster? If so.. How? Thanks
     

Share This Page

Search tags for this page
changing metronome speed garageband
,
garage band change metronome speed
,
garageband metronome speed
,

how to change metronome in garageband

,

how to change metronome tempo in garageband