Different behavior of AirPlay between 4.3.3 and 5.1.1

Discussion in 'AirPlay' started by Fergo, May 28, 2012.

  1. Fergo
    Offline

    Fergo iPF Noob

    Joined:
    May 28, 2012
    Messages:
    1
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brasil
    Ratings:
    +0 / 0
    Hey everyone, it's my first post in here.

    Until yesterday I had version 4.3.3 installed on my iPad 2. With this version, when I enabled AirPlay to a different renderer, it would display the message "This video is now playing on..." and I'd see the video on my TV. I could use the iPad seekbar and play/pause buttons to control the content being played on the TV.
    I updated to 5.1.1 and now it's behaving differently. When I send the video to the TV, it starts playing on the TV but keeps playing it on the iPad too (doesn't show the above message anymore), but in a completely independent manner. I can't control what's being played on my TV. It starts from scratch and the seekbar/play/pause video control buttons of my iPad doesn't affect the video being played on the TV, only what's being shown in the iPad itself. I really dislike that. It's supposed to be this way now? Is there anything I can do to configure it work like before (I don't want the video playing in both devices)?

    Thanks in advance,
    Fergo

Share This Page

Search tags for this page
4.3.3 ipad airplay
,

4.3.3 airplay

,

airplay 4.3.3

,

airplay 5.1.1

,
apple airplay button on 4.3.3
,
ipad 2 4.3.3 airplay
,

ipad 4.3.3 airplay