Blank cydia?

Discussion in 'iPad Hacking' started by Psunate77, Feb 15, 2012.

  1. Psunate77
    Offline

    Psunate77 iPF Novice

    Joined:
    May 26, 2011
    Messages:
    42
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I have Jailbroken my ipad, vut when i open cydia and chose sections, nothing is there.
  2. Vinz
    Offline

    Vinz iPF Noob

    Joined:
    Feb 16, 2012
    Messages:
    6
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Wait a Little after opening Cydia.. Let it Load the sources
  3. IHrVces
    Offline

    IHrVces iPF Noob

    Joined:
    Dec 3, 2011
    Messages:
    7
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    USA
    Ratings:
    +0 / 0
    i waited and it loaded the sources just fine.
  4. f4780y
    Offline

    f4780y Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,109
    Thanks Received:
    635
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Troon, Scotland
    Ratings:
    +635 / 0
    To force Cydia to refresh its repo sources manually, switch to the "Changes" tab and press the "Refresh" button in the top left...
Similar Threads
  1. mikeos
    Replies:
    2
    Views:
    6,541
  2. dishantbadlani
    Replies:
    4
    Views:
    673
  3. sagarinorodhel
    Replies:
    6
    Views:
    1,282
  4. samali6660
    Replies:
    1
    Views:
    991
  5. jauher
    Replies:
    4
    Views:
    400
Loading...

Share This Page

Search tags for this page

cydia blank details

,
cydia blank details page
,
cydia blank page detail page
,

cydia details blank

,
cydia details empty
,

cydia details is page is blank

,
cydia details pages blank
,
cydia frontpage detail page blank
,
cydia home page blank
,

cydia ipad details are blank

,
cydia is blank 2013
,
cydia package list blank on ipad
,
cydia sections are blank
,
cydia source blank
,
ipad 511 empty cydia
,
ipad cydia its blank
,

sources blank in cydia