Welkom bij Ipadforums.net, Nederlands & Belgisch iPad sub forum.

Discussion in 'Nederlandse Forum Algemene Discussies' started by col.bris, Jun 1, 2011.

 1. col.bris

  col.bris
  Expand Collapse
  Administrator
  Staff Member

  Joined:
  Mar 25, 2010
  Messages:
  5,888
  Thanks Received:
  709
  [​IMG]

  Welkom bij Ipadforums.net, Nederlands & Belgisch iPad sub forum.

  Dit sub-forum is speciaal ontworpen voor iPad kwesties - dus geen kletskoek - en voor thema's die specifiek zijn voor de Nederlanders en Belgen en daarom niet van belang zijn voor andere leden - bijvoorbeeld, kwesties rond de Nederlandse en Belgische telecom aanbieders, specifiek Nederlandse en Belgische regelgeving, de Nederlandse en Belgische Apple Stores, reparaties in het Nederlands voor iPads, apps voor Nederland em Belgie, enz.

  Algemene iPad onderwerpen dienen nog steeds in het algemene gedeelte geplaatst te worden. Kletskoek en andere, soortgelijke discussies behoren in het 'Off Topic' gedeelte.

  Het was het idee om te voorkomen dat het hoofd-gedeelte van het Ipad forum onoverzichtelijk zou worden door discussies die regio gebonden zijn en daardoor niet interessant voor diegene die niet in Nederland of België woonachtig zijn.

  Natuurlijk is het ook een geweldige plek voor mensen die van plan zijn om je land te bezoeken, om Nederlands of Belgisch advies in te winnen en misschien gemakkelijker antwoorden te vinden op hun regio-specifieke vragen.

  De andere regionale fora zullen hetzelfde formaat hebben en posters zullen in staat zijn om in hun eigen taal te posten en niet worden gedwongen om Engels te spreken - en dat kan een hoop mensen ervan weerhouden om bij te dragen.

  Modereren van niet-Engelse Fora zal worden gedaan door vrijwilligers, die ik, zoals je zult hebben gezien, zoek, maar iedereen die de specifieke taal beheerst wordt aangemoedigd een posting die in strijdt is met de Forum regels, welke vertaald zijn in de juiste taal, te melden.


  Maar, om samen te vatten, dit sub forum is voor de Nederlands en Belgisch specifiek, iPad-gerelateerd materiaal.

  col.bris, Beheerder
   
 2. Joq

  Joq
  Expand Collapse
  iPF Noob

  Joined:
  Jun 9, 2011
  Messages:
  3
  Thanks Received:
  0
  Krijg zwart beeld als ik de mail wil openen, iemand een idee? Heeft zich al opgelost, bestand was erg groot
   
  #2 Joq, Feb 28, 2012
  Last edited: Feb 29, 2012

Share This Page


Search tags for this page

forum i pad belgie