Very strange with Cydia

Discussion in 'iPad Hacking' started by Yakuzagang5, Nov 27, 2010.

  1. Yakuzagang5
    Offline

    Yakuzagang5 iPad Fan

    Joined:
    Nov 9, 2010
    Messages:
    122
    Thanks Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +3 / 0
    Strange thing happened... Jailbroke my 4.2.1 ipad for the first time with the new redsn0w, and it went perfect, got cydia loaded up fine. Went ahead and installed fontswitcher, worked great, installed sbsettings, installed multiconmover, all worked fine.

    after i went back home after getting multiconmover installed, cydia was gone... but all the other stuff works just fine, fontswitcher, multiconmover, etc. Dunno what happened.

    I have tried:
    Rebooting with tether through redsn0w,
    Rebooting, installing cydia again, and rebooting with tether

    Now Im confused, cydia is still not showing up... someone help?
  2. SweetPoison
    Offline

    SweetPoison iPad Legend

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Messages:
    14,940
    Thanks Received:
    132
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Sacramento, California
    Ratings:
    +132 / 0
    Well ~

    Bear with me as I am very new to this ~ but I read a lot about JB. From what I have learned, is that Redsn0w is tethered ~ so you will have to reattach to a PC or Mac to boot into a jailbroken state each time your device loses power or needs a reboot.

    Bottom line:

    Wait for the un-tethered version.
  3. Yakuzagang5
    Offline

    Yakuzagang5 iPad Fan

    Joined:
    Nov 9, 2010
    Messages:
    122
    Thanks Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +3 / 0
    Thank you for the help, but I ended up getting it to work by just backing everything up, restoring the iPad, and then loading everything back on and re-jail breaking. Everything is working great now :)

    Thanks again!

Share This Page