Synchronising contacts

Discussion in 'iPad Help' started by Quicksilver71, Jul 6, 2011.

  1. Quicksilver71
    Offline

    Quicksilver71 iPad Fan

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    100
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    London
    Ratings:
    +0 / 0
    I use a microsoft exchange server for my work emails, contacts and calendars. I have this set up correctly to synchronise with my iPad as well as my htc desire.

    Mail and calendars work perfectly, but there seems to be an issue with contacts. If I create a new contact in outlook, it transfers almost straight away onto my iPad. But if I create a contact on the iPad, it won't show up on my outlook or my phone. Does anyone have any idea what I'm doing wrong?

    Thanks
  2. DefBref
    Offline

    DefBref iPad Junkie

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    979
    Thanks Received:
    53
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Egremont
    Ratings:
    +53 / 0
    Make sure in settings you've got the correct account set for the default for contacts.
  3. Quicksilver71
    Offline

    Quicksilver71 iPad Fan

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    100
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    London
    Ratings:
    +0 / 0
    Yes, I have checked that and it is set to 'work' which is what I call the exchange account. The only other option available is 'on my ipad'
  4. Quicksilver71
    Offline

    Quicksilver71 iPad Fan

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    100
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    London
    Ratings:
    +0 / 0
    Anyone got any ideas please?
  5. oberkc
    Offline

    oberkc iPad Fan

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    211
    Thanks Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Springfield OH
    Ratings:
    +8 / 0
    I have not fully explored the options with contacts sync, but have noticed there are several regarding the frequency of which the iPad syncs data with the exchange server. Is it possible you have yours set for "manual" sync? Or "never"?
Similar Threads
  1. Pincode
    Replies:
    4
    Views:
    9,649
  2. bucibeci
    Replies:
    6
    Views:
    2,723
  3. wmedsel
    Replies:
    6
    Views:
    1,684
  4. peterb16
    Replies:
    1
    Views:
    897
  5. Hillstroller
    Replies:
    4
    Views:
    695
Loading...

Share This Page

Search tags for this page

how to transfer contacts from htc to ipad

,
synchronising contacts