Swapping SIM

Discussion in 'iPad General Discussions' started by r34p3rex, Jun 6, 2010.

  1. r34p3rex

    r34p3rex iPF Novice

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    15
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Does anyone know if I can swap out the SIM without losing my dataplan? The reason I ask is because I'm starting to think that 16GB isn't enough for me :( I want the option to move to a 32GB later on :D
     
  2. adamh10

    adamh10 iPad Fan

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    104
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Newmarket, ON
    Ratings:
    +0 / 0
    If you switch to the 32GB, just take the sim from your 16GB and pop it in to the 32GB. Done. No problem!

    All the cellular data and info is tied only to the sim card and is in no way connected to a single iPad. You can put that microsim into any device that accepts microsims and all will be the same :)
     
  3. r34p3rex

    r34p3rex iPF Novice

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    15
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Awesome thanks :D Just wanted to make sure. I don't want to lose my precious unlimited data. I've used roughly 400mb cellular data in 2-3 days :D
     
  4. adamh10

    adamh10 iPad Fan

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    104
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Newmarket, ON
    Ratings:
    +0 / 0
    No worries! Glad to help.
     
  5. Teacher's Pet

    Teacher's Pet iPad Fan

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    120
    Thanks Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Louisiana
    Ratings:
    +1 / 0
    I was wondering about this as well, I'm glad to know switching sims is a viable option when I upgrade.
     

Share This Page

Search tags for this page

can i swap out my simcard with ipad

,
can i swap sim card from ipad to ipad
,
swapping ipad sim cards
,

swapping ipads

,
swapping sim card for ipad 2