Strange, non downloaded icons appeared...

Discussion in 'iPad Hacking' started by beavery, Feb 18, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. beavery
    Offline

    beavery iPad Fan

    Joined:
    Apr 16, 2011
    Messages:
    214
    Thanks Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Australia
    Ratings:
    +6 / 0
    The last lot of icons on my springboard(7 most of them white) just randomly appeared, beside 'fakecarrier' I have not installed them.
    Any ideas? Cydia had not been open or anything updated with the jailbreak for at least a week...

    Attached Files:

  2. Mickey330
    Offline

    Mickey330 Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    11,435
    Thanks Received:
    1,705
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Western NY state (USA)
    Ratings:
    +1,821 / 0
    From what I read, that sometimes happens. Also from what I read - a respring fixes the problem. So, give that a try. If that doesn't work, holler back and we'll do some more research.

    Marilyn

    P.S. What font are you using? I'm liking it (and, I assume it's a BytaFont one...)?
  3. beavery
    Offline

    beavery iPad Fan

    Joined:
    Apr 16, 2011
    Messages:
    214
    Thanks Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Australia
    Ratings:
    +6 / 0
    I'll try a respring then. I didn't want to do one before incase I stuffed something :)

    The font is called 'I hate comic sans' (it's the same one I was using last time you asked ;) I'll forgive you though, you've helped everyone heaps =D)
  4. Mickey330
    Offline

    Mickey330 Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    11,435
    Thanks Received:
    1,705
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Western NY state (USA)
    Ratings:
    +1,821 / 0
    Ooops! Well, at least I'm consistent! Still like the font. Guess I should install it this time, yeah? :)

    Oh, and how'd the respring go?

    Marilyn
  5. beavery
    Offline

    beavery iPad Fan

    Joined:
    Apr 16, 2011
    Messages:
    214
    Thanks Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Australia
    Ratings:
    +6 / 0
    They disappeared BEFORE the respring, when I plugged into power. But I did one anyway and they haven't reappeared. Thanks! :)

    (you can probs close this thread now, problem solved)
  6. Mickey330
    Offline

    Mickey330 Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    11,435
    Thanks Received:
    1,705
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Western NY state (USA)
    Ratings:
    +1,821 / 0
    Okie dokie. Glad it worked and so, thread closed.

    Marilyn
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page