Sbs processes not showing iOS 4 background apps

Discussion in 'iPad Hacking' started by Dr.Gee, Dec 13, 2010.

  1. Dr.Gee

    Dr.Gee iPad Enthusiast

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    408
    Thanks Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0
    I noticed all of the iOS backgrounded apps do not show up under sbs processes.why is this and what does it mean?
     
  2. f4780y

    f4780y Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,113
    Thanks Received:
    643
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Troon, Scotland
    Ratings:
    +645 / 0
    Probably because they are not running in the background...
    People tend to be under the misconception that IOS4 will multitask every single application. It simply doesn't, for a variety of reasons. Don't worry about it. Just let the OS do it's thing...
     
  3. Dr.Gee

    Dr.Gee iPad Enthusiast

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    408
    Thanks Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0
    so they aren't ram hogs liked open backgrounder apps?


    Edit.however,if they are not really open,why does sbs show some of them running?actualy, why are any running,if backgrounder doesn't work?
     
    Last edited: Dec 14, 2010
  4. Dr.Gee

    Dr.Gee iPad Enthusiast

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    408
    Thanks Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0
    Bump.
    For edits.
     
  5. graywolf

    graywolf iPad Super Guru

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    3,652
    Thanks Received:
    35
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Raleigh, NC USA
    Ratings:
    +35 / 0
    No, not all apps can actually multitask.
     

Share This Page