Sbs processes not showing iOS 4 background apps

Discussion in 'iPad Hacking' started by Dr.Gee, Dec 13, 2010.

  1. Dr.Gee

    Dr.Gee
    Expand Collapse
    iPad Enthusiast

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    408
    Thanks Received:
    2
    I noticed all of the iOS backgrounded apps do not show up under sbs processes.why is this and what does it mean?
     
  2. f4780y

    f4780y
    Expand Collapse
    Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,114
    Thanks Received:
    648
    Probably because they are not running in the background...
    People tend to be under the misconception that IOS4 will multitask every single application. It simply doesn't, for a variety of reasons. Don't worry about it. Just let the OS do it's thing...
     
  3. Dr.Gee

    Dr.Gee
    Expand Collapse
    iPad Enthusiast

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    408
    Thanks Received:
    2
    so they aren't ram hogs liked open backgrounder apps?


    Edit.however,if they are not really open,why does sbs show some of them running?actualy, why are any running,if backgrounder doesn't work?
     
    #3 Dr.Gee, Dec 14, 2010
    Last edited: Dec 14, 2010
  4. Dr.Gee

    Dr.Gee
    Expand Collapse
    iPad Enthusiast

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    408
    Thanks Received:
    2
    Bump.
    For edits.
     
  5. graywolf

    graywolf
    Expand Collapse
    iPad Super Guru

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    3,652
    Thanks Received:
    35
    No, not all apps can actually multitask.
     

Share This Page