Safari and other

Discussion in 'iPad 2 Forum' started by rdkendrick, Nov 7, 2012.

  1. rdkendrick
    Offline

    rdkendrick iPF Novice

    Joined:
    Nov 7, 2012
    Messages:
    15
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I don't know if this is due to iOS 6.0.1 or not, but recently, when I go to a blog site and reply to a post, after so many characters, the post will automatically reply, like I actually hit the reply button, when I didn't.
    I am not sure if it is the site (I sent them an email, too) or iOS 6.0.1 updated something in Safari.

    Also, I have had a problem with typing, my "t" button doesn't seem to want to work all the time.
    I proof-read what I had typed and all the words "to" are only "o". I have to go back and add the "t".

    Las



    Could be that I am not hitting the "t" hard enough or squarely on center, but every other word comes through ok.
  2. Skull One
    Offline

    Skull One iPad Junkie

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Messages:
    612
    Thanks Received:
    78
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +78 / 0
    Take the iPad into landscape mode or split keyboard mode and see if the problem persists. If it doesn't you may have an area where the screen is not responding properly.
  3. rdkendrick
    Offline

    rdkendrick iPF Novice

    Joined:
    Nov 7, 2012
    Messages:
    15
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I'll give it a try.

    Thanks!

Share This Page