Retinapad not working

Discussion in 'iPad Hacking' started by CLS2011, Aug 4, 2011.

  1. CLS2011

    CLS2011 iPF Noob

    Joined:
    Aug 4, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Malmoe, Sweden
    Ratings:
    +0 / 0
    I just bought Retinapad in Cydia for $ 2.99 to my iPad 2. When I go into the settings and then the settings for Retinapad I do not see my apps in the "User Applications" list. The only thing I can read there is "Rpetrich with love:)" is this a joke? I've been cheated? :(

    Plese help me!
     
  2. f4780y

    f4780y Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,106
    Thanks Received:
    636
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Troon, Scotland
    Ratings:
    +636 / 0
    Do you have some iPhone applications loaded on your iPad? It only lists apps which are made for iPhone because that is what retina pad is designed for...
     
  3. CLS2011

    CLS2011 iPF Noob

    Joined:
    Aug 4, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Malmoe, Sweden
    Ratings:
    +0 / 0
    I have some apps on my iPad that are only made for iPads, is this the reason that i can not see any apps under "User applications" becuse i only have iPads apps? maybe I haved missunderstod this application.
     
  4. f4780y

    f4780y Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,106
    Thanks Received:
    636
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Troon, Scotland
    Ratings:
    +636 / 0
    RetinaPad will make any iPhone application look like it does on an iPhone4. By default, an iPhone application will only look like it does on an iPhone3. So in other words, it makes the iPhone app behave as though there was a retina screen. This improves the look of iPhone apps being run in 2x mode on the iPad.

    If you want an example, download the free iPhone Facebook App.

    Hope that clarifies.
     
  5. CLS2011

    CLS2011 iPF Noob

    Joined:
    Aug 4, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Malmoe, Sweden
    Ratings:
    +0 / 0
    I now understand more how this program works. Thanks for your reply. :)
     

Share This Page

Search tags for this page

program retinapad

,

reset retinapad

,

retina pad configuration

,

retinapad problem home screen