Remote Desk Top Question

Discussion in 'iPad 2 Forum' started by MIKES3, Jan 13, 2012.

  1. MIKES3

    MIKES3 iPad Fan

    Joined:
    Nov 18, 2011
    Messages:
    159
    Thanks Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +4 / 0
    Do you have to have apps installed on the computer you are tapping into as well as the iPad?

    Do they have a remote desk top app that's comparable to the PC to PC remote desk top programs? From what I've been reading you need to install something onto your PC in order to tap into it from the iPad. Am I way off here?
     
  2. mysoulishome

    mysoulishome iPF Noob

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    8
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I use LogMeIn and yes you have to install something on the computer and register it to your account first
     
  3. MIKES3

    MIKES3 iPad Fan

    Joined:
    Nov 18, 2011
    Messages:
    159
    Thanks Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +4 / 0
    What about the 2x client app? Same scenario?
     
  4. MIKES3

    MIKES3 iPad Fan

    Joined:
    Nov 18, 2011
    Messages:
    159
    Thanks Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +4 / 0
    TTT

    Anyone?
     
  5. schwazche

    schwazche iPF Novice

    Joined:
    Feb 9, 2011
    Messages:
    40
    Thanks Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Tulsa, Oklahoma
    Ratings:
    +2 / 0
    I'm a proponent of VNC. VNC server is included in every edition of Mac OS X and I use VNC Server Free Edition on all of the Windows PCs (Dad's, Mom's, Sister's, etc) I need remote access to.

    I use iTeleport on my iPad to connect. Since this is a true mirror of the remote desktop, no other apps are necessary on the iPad. Now when my Dad loses a file or can't seem to get out of an application, iTeleport lets me fix it immediately, no matter where I am. Not to mention the time and gas savings paid for iTeleport the first time I used it.

    Hope this helps.
     
  6. Frogluvrrr

    Frogluvrrr iPF Noob

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    1
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    St. Petersburg, FL
    Ratings:
    +0 / 0
    I use Mocha RDP Lite, and it is exactly the same as Remote Desktop Connection.
     

Share This Page