Remote desk top control

Discussion in 'iPad Help' started by Mustang77, May 20, 2011.

  1. Mustang77
    Offline

    Mustang77 iPF Noob

    Joined:
    May 1, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicago,il
    Ratings:
    +0 / 0
    Does anyone have one they can recamend? I seen some and lots dont work with win7home eddition. Seems like they need extra software to work. Any input is welcome
  2. Renzo
    Offline

    Renzo iPF Novice

    Joined:
    May 4, 2011
    Messages:
    26
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I'll help you use itap rdp

    If you use search function you will see multiple threads about same subject


    Sent from my iPad2 using Tapatalk
  3. Ryxsolo
    Offline

    Ryxsolo iPF Novice

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    12
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +0 / 0
    iTap RDP
  4. netsecpro
    Offline

    netsecpro iPF Novice

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    73
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Check out Jumpdesktop. I use it on a daily basis. I like it because if you install the software on your computer, you can either use the RDP or VNC protocols, and here is no neednto have a VPN connection to your network. If youbonly want to use it without installing the client software on your computer, then you will need a VPN connection.
  5. Mustang77
    Offline

    Mustang77 iPF Noob

    Joined:
    May 1, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicago,il
    Ratings:
    +0 / 0
    Thank u everyone . I have been looking and seems like i will pick it up soon .
  6. Mustang77
    Offline

    Mustang77 iPF Noob

    Joined:
    May 1, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicago,il
    Ratings:
    +0 / 0
    I bought the jump desktop and love it, is it possibl to directly hook to a laptops wifi with my ipad with out useing gmail . Just wondering , cant seem to do it

Share This Page