Question about BLOBS

Discussion in 'iPad Hacking' started by Redneck_Randy, Jan 23, 2012.

  1. Redneck_Randy
    Offline

    Redneck_Randy iPad Enthusiast

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    475
    Thanks Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +17 / 0
    Was reading the BLOB tutorial thread and came to this comment

    If you happened to receive an error, such as an iTunes 1013, this indicates you have a 3G device and your baseband is out of sync with the version you are trying to install. The baseband of the 3G iPads have blobs too, however these use stronger security techniques that the standard IOS SHSH Blobs, so they cannot be saved and replayed.

    Does this mean 3G iPad BLOBS can not be applied to restore the iPad ?

    Thanks
  2. f4780y
    Offline

    f4780y Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,109
    Thanks Received:
    635
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Troon, Scotland
    Ratings:
    +635 / 0
    No. It means the baseband of the 3G device is protected by stronger security than the firmware. I think you probably dredged that up from an old conversation? Best to forget it as it was stated pre-5.x I would have thought.
    The first post of the FAQ thread explains everything you need to know and it fully up to date - http://www.ipadforums.net/ipad-hacking/59291-shsh-blobs-faq-new-improved-2012-a.html
  3. Redneck_Randy
    Offline

    Redneck_Randy iPad Enthusiast

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    475
    Thanks Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +17 / 0
    Thanks for clearing that up for me and the link.
  4. SweetPoison
    Offline

    SweetPoison iPad Legend

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Messages:
    14,940
    Thanks Received:
    132
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Sacramento, California
    Ratings:
    +132 / 0
    You are most welcome!

    even though I didn't do it :)

Share This Page