Oregon settler trouble

Discussion in 'Off-Topic' started by peppiegal, Jul 9, 2012.

  1. peppiegal
    Offline

    peppiegal iPad Addict

    Joined:
    Mar 25, 2012
    Messages:
    1,054
    Thanks Received:
    47
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +48 / 0
    Was in my app yesterday playing my game when it suddenly closed. I reloaded it and everything was gone. My levels and food and such swerve the same, but all my buildings animals and decorations were gone. I closed out all my apps. That didn't help. I turned off and reloaded my iPod. That didn't help. I waited a day. Everything is still gone. I went to delete the app to reinstall it but it didn't ask if I wanted to keep my data. Just said that it would delete it.

    Attached Files:

  2. peppiegal
    Offline

    peppiegal iPad Addict

    Joined:
    Mar 25, 2012
    Messages:
    1,054
    Thanks Received:
    47
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +48 / 0
    Anyone?
  3. dhewson777
    Offline

    dhewson777 iPad Addict

    Joined:
    Feb 23, 2012
    Messages:
    1,354
    Thanks Received:
    88
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +89 / 0
    Try going into the settings and logging back into Facebook and/or Twitter. It sounds like the game dropped your log-in credentials, particularly if it deleted and re-installed.

    Click on the bottom right to open the menu, then click on the cogs at the top of the menu. It should open up this page.


    image-1624131438.jpg

    The Facebook log-in is at the bottom right.

    See how you go.

Share This Page

Search tags for this page

oregon settler

,
oregon settler problems
,
oregon settler running slow