1. Due to the recent site upgrade, the iPadForums (iPF) App will no longer work. The new iPadForums.net website has been designed from the ground up to work perfectly from any mobile, tablet, or desktop computer using the built in internet browser. Create a shortcut to iPadForums.net on your home screen by following these steps: Create an icon for iPadForums.net

New Bee!!!

Discussion in 'New Member Introductions - Site Assistance' started by sammiesam1, Jan 25, 2013.

  1. sammiesam1
    Offline

    sammiesam1 iPF Noob

    Joined:
    Jan 25, 2013
    Messages:
    1
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi everyone, when taking a video and playing it back I don`t get any sound, "HELP PLEASE":(:(:(
  2. smalltowngirl13
    Offline

    smalltowngirl13 Administrator Staff Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    4,310
    Thanks Received:
    83
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Kansas
    Ratings:
    +83 / 0
    Welcome aboard! Have you tried checking the sound with the volume up / down toggles?
  3. giradman
    Offline

    giradman iPad Guru

    Joined:
    Apr 26, 2011
    Messages:
    3,384
    Thanks Received:
    719
    Trophy Points:
    113
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +755 / 0
    Hello and welcome to the forum! :)

    As already suggested, check the volume levels and also make sure that the 'side switch' (above the volume toggles) is not in the mute position. If that is not the problem and you can hear sounds in other apps, then you might want to 'Force Close' the Camera App as described below - if these checks and maneuvers are not useful, please post back - good luck!

Share This Page