Multitouch option bar gone

Discussion in 'iPad Help' started by Yptcn, Jun 1, 2011.

  1. Yptcn
    Offline

    Yptcn iPad Fan

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    251
    Thanks Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Paris
    Ratings:
    +8 / 0
    I had to reset my iPad and now the Multitouch option is no longer in settings...even though the gestures still are working fine.
    Has anyone else have this issue ?
    I got the gestures by downloading Xcode on my Mac.

    Sent from my iPad using iPF
  2. Yptcn
    Offline

    Yptcn iPad Fan

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    251
    Thanks Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Paris
    Ratings:
    +8 / 0
    Any ideas ? Anyone ?:eek:
  3. Yptcn
    Offline

    Yptcn iPad Fan

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    251
    Thanks Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Paris
    Ratings:
    +8 / 0
    No one really ????
    Bumping this , just in case !
  4. darthluke12694
    Offline

    darthluke12694 iPad Fan

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    122
    Thanks Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    USA
    Ratings:
    +1 / 0
    I wouldn't worry about it if they are still working.
  5. Yptcn
    Offline

    Yptcn iPad Fan

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    251
    Thanks Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Paris
    Ratings:
    +8 / 0
    Yeah , I guess so , but I curious about things :) Thanks for answering .
  6. moudz
    Offline

    moudz iPF Noob

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    2
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    i have the same problem some apps i need to use 4 or more fingers so i have to disable the multitasking gestures have u found a solution ?
  7. Yptcn
    Offline

    Yptcn iPad Fan

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    251
    Thanks Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Paris
    Ratings:
    +8 / 0
    The bar comes back if you enable your iPad again with Xcode ...then you can switch it off.
  8. moudz
    Offline

    moudz iPF Noob

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    2
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Yeah i thought so but i had problems with my virtual mac .. i fixed it and did the xcode and the bar is back thnx buddy

Share This Page