Loss of video help

Discussion in 'iPad Hacking' started by Mck22, Apr 9, 2011.

  1. Mck22

    Mck22 iPF Novice

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    14
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I am on 4.2.1 and did the jailbreak awhile back. Today I had problems getting video to show on YouTube. I have sound but no video. I just loaded a movie and noticed the something. Any clue on what happened? Thanks
     
  2. Tim SPRACKLEN

    Tim SPRACKLEN iPad Legend

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    15,236
    Thanks Received:
    121
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Scotland
    Ratings:
    +121 / 1
    The usual 'fix' for these unexplained problems is to power recycle the iPad - i.e. completely power the machine down and then switch it on again rather than simply putting it to sleep. Fixes a whole load of problems.

    Hope it works for you.

    Tim
     
  3. f4780y

    f4780y Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,106
    Thanks Received:
    636
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Troon, Scotland
    Ratings:
    +636 / 0
    I notice from your other posts that you have TVOut2 installed. I would hazard a guess that it is the problem. Try removing it and see if you get video back...
    Anything else you have installed that messes with video output would be a candidate if this is not it, for example DisplayOut.
     

Share This Page

Search tags for this page

loss of video on i-pad 2

,
video on i pad trouble no power