Jailbreak 3.2.1 iPad With JailbreakME

Discussion in 'iPad Hacking' started by Timmah, Aug 1, 2010.

  1. mohamedraif
    Offline

    mohamedraif iPF Novice

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    12
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Maldives
    Ratings:
    +0 / 0
    Because Apple are surely going to fix this exploit for the next update since it can be used for more malicious purposes other than jailbreaking.
    To save your blobs download The Firmware Umbrella from umbrella-4.01.07.exe
    Connect your iPad to your computer and when FW Umbrella detects it click Save my SHSH. I would recommend requesting your SHSH from both Apple and Cydia. You can switch between Apple and Cydia under advanced options.
  2. DarkLordEnron
    Offline

    DarkLordEnron iPad Fan

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    121
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Va
    Ratings:
    +0 / 0
    damn. umbrella is only for windows?
  3. mohamedraif
    Offline

    mohamedraif iPF Novice

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    12
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Maldives
    Ratings:
    +0 / 0
  4. DarkLordEnron
    Offline

    DarkLordEnron iPad Fan

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    121
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Va
    Ratings:
    +0 / 0
    wahoo! thnx! so uh...maybe a dumb question, but where are my files now, after backing them up? I'm not JB now and i thought they were stored under my user name in Cydia?
    Last edited: Aug 2, 2010
  5. G33K4Life
    Offline

    G33K4Life iPF Novice

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +0 / 0
    Jailbreakme dot com just worked for me. iPad 64GB 3G 3.2.1 Just went to the site and tried it again and it worked. Maybe @comex updated, dont know, but it worked.
    SWEET!!!!!
  6. mohamedraif
    Offline

    mohamedraif iPF Novice

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    12
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Maldives
    Ratings:
    +0 / 0
    Are you getting the boot loop on reboot?
  7. G33K4Life
    Offline

    G33K4Life iPF Novice

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +0 / 0
    Nope. Worked perfectly. Did a quick reboot, then Cydia was on my home screen.
  8. mohamedraif
    Offline

    mohamedraif iPF Novice

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    12
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Maldives
    Ratings:
    +0 / 0
    OK I will also try now.
  9. Daineath
    Offline

    Daineath iPF Noob

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    9
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Did you do anything differant {Just finished restoring mine back to 3.2 :(}

    Is everything working
  10. G33K4Life
    Offline

    G33K4Life iPF Novice

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +0 / 0
    It is working. @comex just tweeted he and Saurik found the fix and it is in place. Worked perfectly.
  11. DarkLordEnron
    Offline

    DarkLordEnron iPad Fan

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    121
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Va
    Ratings:
    +0 / 0
    I finally got it to work. A note to all people that end up on a "host not found" or similar screen, try a SLOW SWIPE on the ''slide to JB" screen and see if that works.

    FINALLY! I get backgrounding! So happy.
  12. mohamedraif
    Offline

    mohamedraif iPF Novice

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    12
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Maldives
    Ratings:
    +0 / 0
    Woot it worked! Non you don't have to do anything different, but remember to use jailbreak . com not jailbreak . modmyi . com, I think it's unlikely that modmyi has been updated yet.
  13. G33K4Life
    Offline

    G33K4Life iPF Novice

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +0 / 0
    I think that ModMyi's site is forwarded to Jailbreakme anyway.
  14. G33K4Life
    Offline

    G33K4Life iPF Novice

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +0 / 0
    Which app do you use for backgrounding on ipad?
  15. Daineath
    Offline

    Daineath iPF Noob

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    9
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Yip working here 3g 3.2.1:D
  16. mohamedraif
    Offline

    mohamedraif iPF Novice

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    12
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Maldives
    Ratings:
    +0 / 0
    Backgrounder. Search for it on cydia.
  17. kny
    Offline

    kny iPF Noob

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    UK
    Ratings:
    +0 / 0
    About to try my Spirit JB'd 3.2 iPad (32GB 3G)
  18. kny
    Offline

    kny iPF Noob

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    UK
    Ratings:
    +0 / 0
    3.2.1 update and jailbreak (of a 3.2 Spirit JB'd device) was successful. I'll be uploading a YouTube video of the actual jailbreak for those interested. Looks like any iPad 3G jailbreak issues have been resolved.
    Last edited: Aug 2, 2010
  19. DarkLordEnron
    Offline

    DarkLordEnron iPad Fan

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    121
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Va
    Ratings:
    +0 / 0
    if you're like me and can't get backgrounder to download, it's likely that bigboss's source is down for a moment while everything is newly updated, fyi
  20. mkrowkis
    Offline

    mkrowkis iPF Novice

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    17
    Thanks Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    erie, pa
    Ratings:
    +1 / 0
    Is there a Backgrounder task manager for free that I could use? I was using Kirikae on my iPhone 3G before iOS4 enabled multitasking. I tried putting Kirikae on my iPad and it didn't seem to work :-(

Share This Page

Search tags for this page
(3.2.1) jailbreakme
,
jailbreakme 3 ipad
,
jailbreakme 3.2
,

jailbreakme 3.2.1

,
jailbreakme free no computer
,
jailbreakme.com4.0.1
,
jailbreakme.com4.0.1/3.2.1
,
jailbreakme4.0.1
,
jailbreakme4.0.1/3.2.1
,
jailbreakme4.2.1 free with no computer
,
jailbreakme6.0.1
,
jailbreakmeipad.com