Is MobileMe work

Discussion in 'iPad General Discussions' started by Larryfgraver, Aug 12, 2011.

  1. Larryfgraver

    Larryfgraver iPF Novice

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    27
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +0 / 0
    MY contacts on both my iPad and iPhone are really screwed up lots of doubles, if I correct one the other does not follow. Does anyone know if Apple has MobileMe me down or is it just me.
     
  2. Gabriel1

    Gabriel1 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    17,096
    Thanks Received:
    746
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cranbrook, Kent, UK
    Ratings:
    +748 / 0
    Mine is fine.

    The Archangel
     
  3. Larryfgraver

    Larryfgraver iPF Novice

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    27
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +0 / 0
    Thanks for the come back, my just doesn't seem to be working.
     
  4. quinconces

    quinconces iPF Novice

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    41
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Bordeaux. France.
    Ratings:
    +0 / 0
    I have the same issues. It's more than irritating. ' geniuses' had no solutions here.

    Sent from my iPad using iPF
     
  5. Larryfgraver

    Larryfgraver iPF Novice

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    27
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +0 / 0
    I even am having problems with my PC and Outlook and mobileMe will not sync.
     
  6. quinconces

    quinconces iPF Novice

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    41
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Bordeaux. France.
    Ratings:
    +0 / 0
    Same here. My IMac and IPhone have the same duplicate issues. I lose data on iCal as well.
    I no longer have confidence with MobileMe .

    Sent from my iPad using iPF
     
  7. fanturo

    fanturo iPF Noob

    Joined:
    Aug 12, 2011
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    it works fine for me
     
  8. twerppoet

    twerppoet iPad Legend

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    17,233
    Thanks Received:
    2,455
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Walla Walla, WA
    Ratings:
    +2,993 / 1
    Make sure you are not syncing through iTunes as well as through your MobileMe account on the iPad. One or the other, never both.
     
  9. Larryfgraver

    Larryfgraver iPF Novice

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    27
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +0 / 0
    Thanks for your input, I am not syncing in iTunes, only use iTunes to update iOS and backup. It seems like yahoo addresses got infused into my iPad contact, because I see nicknames which I didn't notice before. I checked my iPad and iPhone settings under mail, and contacts and both are set for my me account not yahoo. I do use yahoo for calendar but that is all.
     
  10. twerppoet

    twerppoet iPad Legend

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    17,233
    Thanks Received:
    2,455
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Walla Walla, WA
    Ratings:
    +2,993 / 1
    Ok. Not sure what is going on then.

    Other accounts that you set up will/should not cause problems with your MobileMe contacts. It will create a separate contact list for them, if they can be synced.
     
  11. Larryfgraver

    Larryfgraver iPF Novice

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    27
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +0 / 0
    Did it again, last night I had 575 contact this morning I had near 900 contacts, if I go to me.com on PC and log in and check my contacts there I have in the 600 contacts don't understand what is going on.
     

Share This Page