Ipad has blue box with a ? in place of images

Discussion in 'iPad 2 Forum' started by briannnebo, Dec 19, 2012.

  1. briannnebo
    Offline

    briannnebo iPF Noob

    Joined:
    Dec 19, 2012
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi, I'm new here. I recently ignored the Cisco warning about a website( I know, I'm stupid) and since I have a lot of blue square boxes with a question mark on web pages with images, and even on some login verification numbers. I have plenty of memory left on the iPad. What have I done and how do I fix it?
  2. briannnebo
    Offline

    briannnebo iPF Noob

    Joined:
    Dec 19, 2012
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Reset

    Resetting worked for few hours, now it's back. Any thoughts?
  3. Sonicrobby
    Offline

    Sonicrobby iPad Junkie

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    505
    Thanks Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +17 / 0
    Usually this happens (for me) when the page doesn't load correctly, though it has never been an extensive problem. Usually refreshing the page fixes it for me. But it could be that the image formats may actually be some kind of flash.
  4. briannnebo
    Offline

    briannnebo iPF Noob

    Joined:
    Dec 19, 2012
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Thanks,

    It only does it through my wifi connection, 3G is slow, but everything dl's fine. I reset my wifi, no change.
  5. briannnebo
    Offline

    briannnebo iPF Noob

    Joined:
    Dec 19, 2012
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Example

    Attached Files:

  6. Sonicrobby
    Offline

    Sonicrobby iPad Junkie

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    505
    Thanks Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +17 / 0
    Ohhhh I see, does this only happen in your mail app? I get this sometimes. It's some sort of security thing where the email won't display the images because it might be "unsafe" or some kind of spam. Is this in your junk box? Or in your main inbox? Is there option to display or read full message at the bottom of the email?
  7. Mickey330
    Offline

    Mickey330 Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    11,488
    Thanks Received:
    1,742
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Western NY state (USA)
    Ratings:
    +1,875 / 0
    I'm going to assume you've closed the offending app out comletely, then re-opened it with the problem still there? It may be that the images aren't coming through to you Mail app (in this case).

    Could you have turned of the images settings for Mail? To check, go to the "Mail, Contact, Calendar" tab in your Settings app. Look down the right side for a line titled "Load Remote Images" and ensure it is ON. If it is, then I'm sorry, but I have no other explanation. Sorry.

    Marilyn

Share This Page

Search tags for this page
blue box on ipad
,
blue box question mark ipad
,
google
,
ipad problem blue boxes clicking
,

my ipad has a blue box

,
why do i get a blue box with a question mark
,
why does a blue box go through my ipad
,
why does my ipad display a blur box with a question mark?
,

why is there a blue box on my ipad

,
why my ipad has a blue box