ipad 4.2 beta 2 (URGENT - PLEASE HELP)

Discussion in 'iPad Help' started by nikko1000, Oct 4, 2010.

  1. nikko1000
    Offline

    nikko1000 iPF Noob

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    7
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    south san francisco
    Ratings:
    +0 / 0
    I installed ipad 4.2 beta 2 on my ipad, and now it can't be activated, because i'm not a developer, can anyone help me downgrade back to 3.2 please?????????

    please hurry, i only have a few days before i can't send it back for a new one....

    ipad 64gb 3g+wifi version
  2. IpadOne
    Offline

    IpadOne iPad Addict

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    1,252
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Asia
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi no need to downgrade … just found RecBoot (google it) it will solve your problem
  3. nikko1000
    Offline

    nikko1000 iPF Noob

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    7
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    south san francisco
    Ratings:
    +0 / 0
    Tahnks...just a few questions...
    What does it do?
    How does it do it?
    What's required?
    How do I use it if I'm already in recovery mode?
    Will it brick my ipad?
  4. IpadOne
    Offline

    IpadOne iPad Addict

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    1,252
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Asia
    Ratings:
    +0 / 0
    As i am in Mac i can’t help if you are in M$ , but in mac use the soft : recboot exit … and he will wake up your device , in any case that will brick your device i have use it for several case (upgrade & downgrade) and work fine … for windoze side i think it’s the same

    if you have any problem feel free to ask me
  5. ArthurIhde
    Offline

    ArthurIhde iPad Fan

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    118
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    the answer is RecBoot
  6. nikko1000
    Offline

    nikko1000 iPF Noob

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    7
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    south san francisco
    Ratings:
    +0 / 0
    done

    thanks.... recboot fixed it, but i had to try it 3 times, one on my linux os, then on my windows os, so i gave up and used my dad's mac

Share This Page