Im about to ask a stupid question.

Discussion in 'iPad General Discussions' started by mi04se1, Feb 7, 2011.

  1. mi04se1
    Offline

    mi04se1 iPF Novice

    Joined:
    Jan 28, 2011
    Messages:
    24
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    White Lake, Michigan
    Ratings:
    +0 / 0
    I purchased displayout last night and I have the Apple av cables. Here is what I want do do, but I think its impossible. My car (Pontiac G8) has a built in screen for the radio/hvac. I just bought the panhlldr mount because I already have the dash mount and I dont want to do any customizing. Here is my question. Lets say I have navigation going on the Ipad screen. Can I display a different app on my cars screen? I seen you could do it on a mac/pc, but I couldnt find what I was looking for.
  2. twerppoet
    Online

    twerppoet iPad Legend

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    16,661
    Thanks Received:
    2,114
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Walla Walla, WA
    Ratings:
    +2,484 / 1
    Well, I wouldn't say the question is stupid, but that doesn't change the answer from a No.

    There is more than one reason, but it's getting late and I'm all typed out for the day.
  3. mi04se1
    Offline

    mi04se1 iPF Novice

    Joined:
    Jan 28, 2011
    Messages:
    24
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    White Lake, Michigan
    Ratings:
    +0 / 0
    Thanks for the reply. I knew the answer would be no. Now if I could make it happen, I would be a millionaire.
  4. SBHOKC
    Offline

    SBHOKC iPad Enthusiast

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    423
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    USA
    Ratings:
    +0 / 0
    Actually it has been done! But, you need to know a thing or two about electronics. It was most recently done on a Nissan minivans monitor. He can display data from his iPad or his Ham radio equipment.
  5. twerppoet
    Online

    twerppoet iPad Legend

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    16,661
    Thanks Received:
    2,114
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Walla Walla, WA
    Ratings:
    +2,484 / 1
    The OP is asking about full multitasking with two monitors, each running a different app. I'm pretty sure your example is simply displaying the current app running on the iPad.
  6. mi04se1
    Offline

    mi04se1 iPF Novice

    Joined:
    Jan 28, 2011
    Messages:
    24
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    White Lake, Michigan
    Ratings:
    +0 / 0
    ^ you are correct.
  7. Glahhahn
    Offline

    Glahhahn iPF Noob

    Joined:
    Feb 8, 2011
    Messages:
    7
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Scotland
    Ratings:
    +0 / 0
    Please help.can't send multiple email on bcc,done it before,but can't do it now,it won't send
    Thanks
  8. gentlefury
    Offline

    gentlefury iPad Guru

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    2,623
    Thanks Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +7 / 0
    yeah, while you could send the display to a separate display there is no way to run another app on a separate display. Better off just mounting the iPad in the car.
  9. SBHOKC
    Offline

    SBHOKC iPad Enthusiast

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    423
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    USA
    Ratings:
    +0 / 0
    Oops, sorry I misunderstood the question.
  10. mi04se1
    Offline

    mi04se1 iPF Novice

    Joined:
    Jan 28, 2011
    Messages:
    24
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    White Lake, Michigan
    Ratings:
    +0 / 0
    My idea was to have 1 app (navigation) going on the Ipad and another app showing on the screen in my car (dash command).

Share This Page

Search tags for this page

pontiac g8 ipad mount