1. Due to the recent site upgrade, the iPadForums (iPF) App will no longer work. The new iPadForums.net website has been designed from the ground up to work perfectly from any mobile, tablet, or desktop computer using the built in internet browser. Create a shortcut to iPadForums.net on your home screen by following these steps: Create an icon for iPadForums.net

I need help New Logic Board in iPad

Discussion in 'iPad Help' started by miky, Oct 6, 2010.

  1. miky
    Offline

    miky iPF Noob

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    cadiz
    Ratings:
    +0 / 0
    Hello i changed my logic board 3g+wifi 64 gb, and all goes well in the begining, when i swicth on itunes logo appere in the screen, after i connect to itunes and it puts in restore mode(correct), and download de 3,2,2 firmware from apple, but after this when finnish (activation) put this "there is a problem with your ipad. we´re sorry the iPad you connected may be damaged and cannot be activated for service we recommend you visit your neares apple store for more information." ok i try to make a downgrade to 3,2,1 but is impossible first the 3194 error in itunes 10 and the 3014 in itunes 9.2, please can anybody helpme or perhaps i have a expensive stone, Thanks
  2. col.bris
    Offline

    col.bris Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    5,508
    Thanks Received:
    395
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Brisbane , Queensland Australia
    Ratings:
    +427 / 0
    Who changed the logic board -Apple service? if so just give it back to them.

    Col
  3. miky
    Offline

    miky iPF Noob

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    cadiz
    Ratings:
    +0 / 0
    no , i changed the logic board, for a new one from china original, with the same part number , etc and it seems work well,regards
  4. col.bris
    Offline

    col.bris Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    5,508
    Thanks Received:
    395
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Brisbane , Queensland Australia
    Ratings:
    +427 / 0
    Your warranty is void sorry no way apple will service it at no charge. I find it amazing that you have a iPad under warranty Why did you even attempt to replace the mother board. Only Apple can replace any iPad and for that matter any Apple products under warranty period.....

    I have no answers... Why did you replace it in the first place was it faulty or did you just want to upgrade it?
    Last edited: Oct 6, 2010
  5. miky
    Offline

    miky iPF Noob

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    cadiz
    Ratings:
    +0 / 0
    i change the touch screen and dont work so weell, so i must to put and left sometimes and i break the t connector Touch screen, so i replace it
  6. col.bris
    Offline

    col.bris Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    5,508
    Thanks Received:
    395
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Brisbane , Queensland Australia
    Ratings:
    +427 / 0
    What country are you in? Why did you not take it back from where you bought it from ?
  7. miky
    Offline

    miky iPF Noob

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    cadiz
    Ratings:
    +0 / 0
    im from spain and the logic boar from china but , works well, itunes logo , power button,all screen, only the activation, this is the reason for not to take it back, regards
  8. col.bris
    Offline

    col.bris Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    5,508
    Thanks Received:
    395
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Brisbane , Queensland Australia
    Ratings:
    +427 / 0
    Nothing we can do sorry.
    I am at lost where the iPad came from I have no answers to the problem.

    Col
  9. IpadOne
    Offline

    IpadOne iPad Addict

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    1,252
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Asia
    Ratings:
    +0 / 0
    Colin
    I am like you totally lost ….

    1) i don’t believe you can find in grey market original pieces …


    2) why repair by your self a device under waranty


    Last Miky YOU MADE MY DAY change the logic board of device under warraunty

Share This Page

Search tags for this page
a salvaged ipad 2 logic board
,
apple ipad issues with logic board
,
can i change the hd in a ipad logic board
,
can i change the logic board of ipad
,
how to clear my logic board in my ipad
,
how to replace logic board ipad 2
,
how to reset logic board on ipad
,

ipad 2 logic board

,
ipad 2 logic board diagram
,
ipad 2 logic board error 21
,

ipad 2 logic board for sale

,
ipad 2 logic board schematic
,

ipad logic board

,
ipad2 3g logic board
,
jual logicboard ipad 4 wifi
,
logic board failure ipad 3
,
logic board ipad 3 sale
,
my ipad is locked if i change the logic board will that fix the problem
,
new ipad logic board
,
will my ipad work if i switch the logic board