Help please

Discussion in 'iPad 2 Forum' started by iDuffin, Jul 28, 2012.

  1. iDuffin
    Offline

    iDuffin iPF Novice

    Joined:
    Jul 27, 2012
    Messages:
    19
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Sorry if this is in the wrong section but I would like too know what chipset the iPad 2 has? A5?
    Last edited by a moderator: Jul 28, 2012
  2. KevinJS
    Offline

    KevinJS Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Aug 6, 2011
    Messages:
    10,266
    Thanks Received:
    763
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Edmonton AB Canada
    Ratings:
    +865 / 0
    Yes. It has A5.
  3. iDuffin
    Offline

    iDuffin iPF Novice

    Joined:
    Jul 27, 2012
    Messages:
    19
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Well thank you sir

    Will
  4. twerppoet
    Offline

    twerppoet iPad Legend

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    16,651
    Thanks Received:
    2,110
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Walla Walla, WA
    Ratings:
    +2,479 / 1

Share This Page