Help please

Discussion in 'iPad 2 Forum' started by sh0rt0ne, Dec 28, 2011.

  1. sh0rt0ne

    sh0rt0ne iPF Noob

    Joined:
    Dec 28, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    My fiancé and I both just set up our New iPads. We set them up with no proBlems, but his seems to be running "slow". When first opening an app. It doesn't load right away, but if you close it and reopen it seems to work just fine. Does this have to do with the wifi connection or would this be considered an internal glitch? We have reset the wifi numerous times, restarted the iPad, and even restored back to factory settings. Any help or feed back is greatly appreciated. Thank you in advance! =)

    Lindsey
     
  2. Munchkinsdad

    Munchkinsdad iPF Noob

    Joined:
    Dec 18, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I would talk to Apple about that. I can't think of anything to help. Does he have more stuff on it? Is he opening the exact same app you are? Some apps are slow in opening because they have many files to start up...

    I didn't do it...
     
  3. freebirdforever

    freebirdforever iPad Ninja

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    1,511
    Thanks Received:
    13
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Minnesota
    Ratings:
    +13 / 0
    Exchange it for another. Headache averted. ;)

    Sent from the Droid... The one you were looking for...
     

Share This Page