FaceTime

Discussion in 'iPad 4 Forum' started by jaba123, Nov 3, 2014.

  1. jaba123

    jaba123
    Expand Collapse
    iPad Junkie

    Joined:
    Sep 27, 2013
    Messages:
    593
    Thanks Received:
    66
    Hi, I m use iPad FaceTime how Dial new contact or numbers there is no Dial pad. I know the that at other end person phone register with apple.
     
  2. Mickey330

    Mickey330
    Expand Collapse
    Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    11,892
    Thanks Received:
    2,225
    There is no dial pad on the iPad as there is on the iPhone. You get a text entry box and when you tap on it, the regular keyboard pops up so you can input numbers. See the entry box in the upper left of this picture:

    ImageUploadedByTapatalk1415021994.416207.jpg

    From my testing, you type in the number (or e-mail address) and enter. The iPad will then Facetime call the person ... as long as they have Facetime, also.

    Marilyn
     
  3. jaba123

    jaba123
    Expand Collapse
    iPad Junkie

    Joined:
    Sep 27, 2013
    Messages:
    593
    Thanks Received:
    66
    I write the push enter button then two option show messag and dail when I push FT button then it's ok
     
  4. jaba123

    jaba123
    Expand Collapse
    iPad Junkie

    Joined:
    Sep 27, 2013
    Messages:
    593
    Thanks Received:
    66
    Tks
     

Share This Page