"Emoji" doesn't stay posted

Discussion in 'iPad Air Forum' started by flz3747, Jun 28, 2015.

  1. flz3747

    flz3747
    Expand Collapse
    iPF Noob

    Joined:
    Jun 19, 2015
    Messages:
    9
    Thanks Received:
    4
    All of a sudden, the "emoji" doesn't wanna show, or disappeared after my posting...
    Anyone??
     
  2. twerppoet

    twerppoet
    Expand Collapse
    iPad Legend II

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    20,286
    Thanks Received:
    5,822
    How are you doing emoji?

    The most of emoji from the iPad's keyboard are not supported in this forum. They either don't show, or give you some letters and symbols. The only emoji that work here are the ones that you can enter form the forum's editor box, or the standard emoticons (punctuation that looks like sideways faces).

    Note: You will see the emoji when you type, but since the forum does not support displaying them they don't show up once posted. A few do work, but only the ones that match the emoji supported by the forum, and the forum will change the icon to be the same as the forum's, not the iPad's icon.
     
  3. flz3747

    flz3747
    Expand Collapse
    iPF Noob

    Joined:
    Jun 19, 2015
    Messages:
    9
    Thanks Received:
    4
    Sorry, guess I was not clear about the question - the problem of the Emoji was at the social media posting. It always worked, just started a few days, either I get the error message, or simply disappear after posted. :(
     
  4. twerppoet

    twerppoet
    Expand Collapse
    iPad Legend II

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    20,286
    Thanks Received:
    5,822
    I don't know what you mean by 'social media posting'. Can you be more specific?
     
  5. flz3747

    flz3747
    Expand Collapse
    iPF Noob

    Joined:
    Jun 19, 2015
    Messages:
    9
    Thanks Received:
    4
    As in Twitter, Facebook, etc.
     

Share This Page