emails - Ipad 2

Discussion in 'iPad 2 Forum' started by raimex, Mar 21, 2014.

  1. raimex

    raimex iPF Noob

    Joined:
    Mar 21, 2014
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi!
    I have a problem - started after the latest update of IOS.
    When taking emails the little wheel continue to run - also after emails taken.
    If I reboot the Ipad it will dissapear for a while - and then it will again be running!
    I can manually take the emails from each of the mail accounts - but the wheell continues to run!
    Whats is wrong.
    Michael
     
  2. abababababab

    abababababab iPad Super Guru

    Joined:
    Apr 21, 2013
    Messages:
    4,147
    Thanks Received:
    695
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Singapore
    Ratings:
    +1,030 / 0
    If you use the native Mil app for iOS, try logging out of your account and logging in again.

    If you use the app for a specific mail from app store, try logging out and logging in, or try deleting the app, and reinstalling again.

    If neither of these work, try hard resetting the iPad.

    HARD RESET : Press and hold the home and power button simultaneously for 10-20 seconds until the Apple logo appears. You will NOT loose any data.

    Welcome to iPF! Enjoy your time here. Please post back your results!
     
  3. raimex

    raimex iPF Noob

    Joined:
    Mar 21, 2014
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi!
    I use the native Mail app for IOS.
    I have several mail accounts - and have tried to log out and in again - also tried to hard reset. The hard reset only helps for a short time!!
    Michael
     
  4. abababababab

    abababababab iPad Super Guru

    Joined:
    Apr 21, 2013
    Messages:
    4,147
    Thanks Received:
    695
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Singapore
    Ratings:
    +1,030 / 0
    Well then, all I can say now is a restore.
     
  5. raimex

    raimex iPF Noob

    Joined:
    Mar 21, 2014
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I can now see that the problem comes up when I delete the incoming mails from one of my email accounts!
    I can take the emails from the different email acoounts and get the information "just updated" - so no problem there - the emails comes to each account - the only problem is "the running wheel" all the time!
    Michael
     
  6. J. A.

    J. A. iPad Legend

    Joined:
    Nov 11, 2012
    Messages:
    12,572
    Thanks Received:
    3,847
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Apetlon, Austria
    Ratings:
    +4,866 / 6
    Delete the account from your iPad and set it up again. Maybe this will solve the problem.
     
    Last edited: Mar 21, 2014
  7. raimex

    raimex iPF Noob

    Joined:
    Mar 21, 2014
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi
    The problem is solved - I simply changed one of the accounts from an IMAP to a POP3 mail!!
    Michael
     
  8. abababababab

    abababababab iPad Super Guru

    Joined:
    Apr 21, 2013
    Messages:
    4,147
    Thanks Received:
    695
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Singapore
    Ratings:
    +1,030 / 0
    Thank you for telling us the solution!
     

Share This Page