Email stuck

Discussion in 'iPad 3 Forum' started by Gws, Aug 31, 2012.

  1. Gws

    Gws iPF Noob

    Joined:
    Aug 31, 2012
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Uk
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi, I have an email in my iCloud @me.com account that won't open. If I tap it it just shuts down mail. How can I delete it?

    Thanks
     
  2. fanckush

    fanckush iPF Novice

    Joined:
    Aug 24, 2012
    Messages:
    38
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I did not really understand but to delete it or turn it of go to settings>mail,contacts,calendar>


    image-994107599.jpg
     
  3. skimonkey

    skimonkey Administrator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2011
    Messages:
    18,697
    Thanks Received:
    1,192
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Michigan. USA
    Ratings:
    +1,303 / 1
    Hi there, not sure if you have tried the immediate fixes when apps, such as your mail app misbehaves...but worth a try here:

    Force the app to close down by pushing the home button twice to bring up your multi-task bar. This will show all the apps that you have visited. By long pressing the app in question, it will begin to jiggle-press the red circle with the negative sign on the app. It will only quit the app and not delete. Than try to re-open the app and test out.

    If that doesn't work, restart the iPad by pressing the power switch down to power off.

    Third is to do a soft reset by holding the power switch and home button together until you see the apple logo. Hope that helps!
     
  4. Gws

    Gws iPF Noob

    Joined:
    Aug 31, 2012
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Uk
    Ratings:
    +0 / 0
    Thanks, tried that but it hasn't done the trick. Anyone else got a suggestion?

     
  5. Gws

    Gws iPF Noob

    Joined:
    Aug 31, 2012
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Uk
    Ratings:
    +0 / 0
    Thanks folks, it fixed itself today. Still no idea what the problem was.
     

Share This Page