EchoLink Users?

Discussion in 'iPad 3 Forum' started by ke5jwc, Apr 24, 2012.

  1. ke5jwc

    ke5jwc iPF Noob

    Joined:
    Apr 24, 2012
    Messages:
    6
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Las Cruces, NM
    Ratings:
    +0 / 0
    Anyone using Echolink on IPad 3. If so, I have a few questions. Hope this is not a dupe because I thought I sent it once but it did not show up on the forum. My apologies if it is.

    KE5JWC
     
  2. AQ_OC

    AQ_OC Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 28, 2011
    Messages:
    6,411
    Thanks Received:
    431
    Trophy Points:
    83
    Location:
    SC
    Ratings:
    +431 / 0
    I have it loaded but have not used it in several months. I can try o answer a question, but I've never used it but to listen in on some talkie talk among some of the local hams.
     
  3. ke5jwc

    ke5jwc iPF Noob

    Joined:
    Apr 24, 2012
    Messages:
    6
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Las Cruces, NM
    Ratings:
    +0 / 0
    Guess my first question is if there is any type of users guide for this app?
     
  4. John_w

    John_w iPF Noob

    Joined:
    Apr 28, 2012
    Messages:
    1
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Detroit, MI
    Ratings:
    +0 / 0
  5. vk2rg

    vk2rg iPF Noob

    Joined:
    May 21, 2012
    Messages:
    2
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I am using the ipad3 with echolink, works fine, other than for the one big problem.. no stations can call me. With all the hype about how good echolink is on mobile devices, reviewers are missing this point.
     

Share This Page

Search tags for this page

echolink for ipad

,

echolink ipad

,
echolink on ipad
,
ipad echolink
,
using echolink on ipad