Display out for ipad2??? Help me please.

Discussion in 'iPad Hacking' started by tatorhead, Apr 29, 2012.

  1. tatorhead
    Offline

    tatorhead iPF Novice

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I cannot get my displayout from cydia to work with my hdmi adaptor, for my iPad2? Any suggestions why that might be? I have Tried everything I know to do..... Please help!!!!?
  2. skimonkey
    Offline

    skimonkey Administrator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2011
    Messages:
    18,663
    Thanks Received:
    1,093
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Michigan. USA
    Ratings:
    +1,178 / 1
    Hi there!

    Welcome to the iPadForum! This Forum offers so much information related to the iPad and its use. The IPF has many discussion topics related to: Acessories, Help, Apple News, Hacking, Gaming, Business/Education, Special Needs and Health.

    The iPadForum also includes a Regional Ipad Group for international users across the world. This is a wonderful area to "find" members from your own country.
    Regional iPad Groups


    If you have not done so, please take a look at the iOS 5.0 and 5.1:
    iTunes - Books - iPad User Guide for iOS 5 by Apple Inc.
    iTunes - Books - iPad User Guide for iOS 5.1 by Apple Inc.

    Finally, please read the rules!
    http://www.ipadforums.net/forum-rules-help-info/2119-forum-rules-everybody-please-read.html
  3. skimonkey
    Offline

    skimonkey Administrator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2011
    Messages:
    18,663
    Thanks Received:
    1,093
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Michigan. USA
    Ratings:
    +1,178 / 1
    Moving this to the Hacking section where you will get more attention.
  4. yof
    Offline

    yof iPad Fan

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    162
    Thanks Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    EST
    Ratings:
    +16 / 0
    What are you connecting the hdmi from ipad to? computer / tv? And try another type of display out app. If it works or doesn't work, let us know
  5. tatorhead
    Offline

    tatorhead iPF Novice

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    To a Samsung smart 3dtv 7000 series I'm on iOS
    5.0.1
  6. yof
    Offline

    yof iPad Fan

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    162
    Thanks Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    EST
    Ratings:
    +16 / 0
    You can try Resupported 4.0+ or TVout2 in Cydia as well. See how that works for you.
  7. jwjohnson
    Offline

    jwjohnson iPF Novice

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    90
    Thanks Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +3 / 0
    I've had problems with cheap HDMI extensions and with the iPad HDMI adapter not seating fully into the slot. This can especially be a problem if you have a cover on the iPad. Once I got a new HDMI cable and made sure the adapter was seating it has worked fine. I've read of some people having the adapter itself replaced. One thing to note, on iPad2 many apps including photo and video will let you display the output via HDMI without even being jailbroken or requiring the display out app.
  8. tatorhead
    Offline

    tatorhead iPF Novice

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    It keeps telling me I need an iOS update!!!! When I plug it in
  9. jwjohnson
    Offline

    jwjohnson iPF Novice

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    90
    Thanks Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +3 / 0
    I'm on 5.01. It works fine for me. I don't know what's causing your problem.
  10. tatorhead
    Offline

    tatorhead iPF Novice

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Well any suggestions? Can I restore my iPad back to its original settings and go from their? I backed up my iPad so therefore I should be able to right? I just don't want the 5.1 software
  11. Mickey330
    Offline

    Mickey330 Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    11,485
    Thanks Received:
    1,738
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Western NY state (USA)
    Ratings:
    +1,870 / 0
    I can't help with the DisplayOut problem. However, I can tell you: Don't do a restore on that iPad2! If you do a restore, you WILL end up on iOS 5.1 and you WILL lose the jail break! Just so's you know...

    Earlier, you said you got a message telling you that you needed an iOS upgrade when you "plugged it in." plugged it in to what? The TV? If so, what app are you running when it says that?

    Marilyn
  12. tatorhead
    Offline

    tatorhead iPF Novice

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    It said I need a iOS update on my phone. I'm running display out! I even purchesed it from bigboss and it still isn't working... Whenever I plug the adaptor up to my phone a message pops up on my phone telling me I need an iOS update! Someone needs to get their sources updated it seems to me, for iOS 5.0.1 on displayout!
  13. yof
    Offline

    yof iPad Fan

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    162
    Thanks Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    EST
    Ratings:
    +16 / 0
    Have you tried the suggested other cydia app I gave ?
  14. tatorhead
    Offline

    tatorhead iPF Novice

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Yes but I want a true hd picture not av picture... The tv2 works but not with my hdmi adaptor...
  15. jwjohnson
    Offline

    jwjohnson iPF Novice

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    90
    Thanks Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +3 / 0
    There must be something strange with your setup tatorhead. Display out is working fine for me with 5.01 on the iPad2. I don't think it is the app that needs updated.
  16. yof
    Offline

    yof iPad Fan

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    162
    Thanks Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    EST
    Ratings:
    +16 / 0
    Try getting a diff hdmi cable or use old hdmi cable with another device see if there's something wrong
  17. tatorhead
    Offline

    tatorhead iPF Novice

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Who did you break yours through?
  18. yof
    Offline

    yof iPad Fan

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    162
    Thanks Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    EST
    Ratings:
    +16 / 0
    Jailbreak ? I used abstin program
  19. tatorhead
    Offline

    tatorhead iPF Novice

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Me to
  20. tatorhead
    Offline

    tatorhead iPF Novice

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    11
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    What source did u use to get display?

Share This Page

Search tags for this page
display out
,

display out app

,
display out app ipad 2
,

display out cydia

,
display out for ipad 2
,
display out ipad
,

display out ipad 2

,
display out ipad 2 not working
,
displayout ipad
,

ipad 2 display out

,
ipad 2 ios 5.0.1 hdmi
,
ipad2 display out
,
ipad2 displayout
,
resupported 4.0 ipad 2
,
where is dispay out on the ipad
,
where is display out ipad
,
where is display out on ipad
,
where is display out on ipad 2
,
where is display out on ipad2
,
where is the display out setting on ipad