CTV App stopped working - no videos

Discussion in 'iPad Help' started by ElWoppo, Aug 11, 2012.

  1. ElWoppo

    ElWoppo iPF Noob

    Joined:
    Dec 15, 2011
    Messages:
    7
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I've used this app frequently for about a year. Suddenly the videos stopped loading. The app loads fully but the videos will not play.... Just a spinning ball and the word "loading". I've tried closing all apps running in the background and I've done a reboot as well. Still no luck. My OS is up-to-date but my iPad is 1st Generation.

    Anyone else with this issue? Any advice?

    Thanks!
     
  2. skimonkey

    skimonkey Administrator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2011
    Messages:
    18,691
    Thanks Received:
    1,190
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Michigan. USA
    Ratings:
    +1,298 / 1
    Hi there...

    -I just deleted your other post which was a duplicate of this message. Please do not do this as it is against forum rules. We want to keep topics to one thread to make it easier for members to follow the discussion and assist as needed. This cannot be done when there are multiple threads present.
     
  3. scifan57

    scifan57 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 3, 2011
    Messages:
    21,042
    Thanks Received:
    2,734
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Regina,Canada
    Ratings:
    +3,295 / 2
    I just tried the app to check, and it works fine for me.

    Have you input your province and city? The app won't work properly until you do.
     
    Last edited: Aug 11, 2012
  4. ElWoppo

    ElWoppo iPF Noob

    Joined:
    Dec 15, 2011
    Messages:
    7
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Thanks for the info. I have inputted my province/city correctly but still no luck for me.
     
  5. ElWoppo

    ElWoppo iPF Noob

    Joined:
    Dec 15, 2011
    Messages:
    7
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Thanks! Your location tip helped me... Figured out my IP address appeared to be in the US. Rebooted my modem and got a Canadian address. Now the CTV app works. Thanks for your help!
     

Share This Page

Search tags for this page
ctv app for ipad not working
,
ctv app no video
,
ctv app not loading videos
,

ctv app not working

,
ctv ipad app not working